Ponturi hochei Liberec vs Zlin – Extraliga

ponturi hochei

Ponturi hochei Liberec vs Zlin: luni, saptamana incepe cu meciurile din runda a 32-a din Extraliga ceha, iar de la ora 19:00, are loc Liberec vs Zlin.

Liberec

Etapa anterioara a fost una de bun augur. Liberec s-a impus cu 4-3 de Litvinov, asta dupa ce a evoluat pe teren strain. Drept urmare, a reusit sa ajunga la patru victorii consecutive. Mai mult decat atat, a avut loc si urcare ei in clasament, acolo unde a preluat stafeta de lider al Extraliga.

Asa cum bine am spus, Liberec este de sambata liderl Cehiei. Are 60 de puncte, doua mai multe decat Sparta Praga, principala ei contracandidata. Fata de aceasta are si trei meciuri mai putine de disputat. Tot in comparatie cu aceasta are si cea mai buna defensiva. Ea este formatia cu cele mai putine goluri incasate pana in momentul de fata.

Zlin

Nici Zlin nu mai este o echipa de pluton, desi asa pare daca privim clasamentul. Ea a reusit in runda anterioara sa faca instructie cu cei de la Kladno, pe care i-a depasit categoric. 6-0 a fost scorul si a pus in dreptul ei a patra victorie la rand. In tot acest timp a avut goluri multe inscrise, respectiv 19.

A si urcat pe loc de play-off, acum ocupa treapta a 9-a, cu 43 de puncte. Sunt cinci lungimi avans pe care le are fata de Kladno, cea pe care a invins-o, care sta la panda. Totodata, a reusit ca gratie acelui succes sa treaca cu golaverajul pe plus. A inscris un gol mai mult decat cele pe care le-a primit.

Liberec a reusit in editia aceasta de campionat sa o invinga de doua ori pe Zlin, 6-4, respectiv 4-3. Asa cum bine se vede si din forma pe care ele o traverseaza, este de evitat sa pariem pe solist. Desi cred in succesul gazdelor intr-o proportie foarte mare, ma astept sa vedem din nou goluri, cel putin cinci modificari de scor.

Ponturi hochei Liberec vs Zlin: peste 4,5 goluri, cota 1,42 la Unibet