Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav – Extraliga

ponturi hochei

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav: joi, de la ora 17:00, la Liberec, pe Home Credit Arena, echipa locala infrunta Mlada Boleslav. Meciul face parte din runda a 30a- din Extraliga ceha.

Liberec

Jocul foarte bun pe care l-a facut in runda anterioara, a venit la pachet cu inca un succes. A fost unul foartebun, 4-1 cu actualul lider al campionatului Cehiei, Sparta Praga. Desigur, faptul ca evolueaza pe teren propriu este clar un avantaj pe care l-a concretizat de foarte multe ori.

Liberec pe teren propriu a castigat 11 din cele 13 meciuri pe care le-a disputat. Ea este si intr-o situatie foarte buna si depinde exclusiv de rezultate ei daca va rece sau nu pe primul loc. Desi se afla pe locul al doilea, are 54 de puncte, patru mai putine decat Sparta Praga. Insa, si trei meciuri mai putine.

Mlada Boleslav

Si ea intr-o situatie buna, Mlada Boleslav a reusit sa se instaleze pe locul al patrulea, cu 53 de puncte. A reusit in runda anterioara sa obtina inca un succes, 5-4 cu Kometa Brno, asta dupa ce a dat gol in prelungirile meciului. Mario Lunter, slovacul in varsta de 25 de ani a inscris golul victoriei in al doilea minut de prelungire.

Lucrurile se schimba putin cand joaca pe teren strain. Din 13 meciuri disputate in aceasta postura, Mlada a reusit sa castige sase dintre ele. Mai mult, au fost meciuri spectaculoase, in care media a fost foarte ridicata.

Cred ca Liberec n-o sa-si lase adversarul sa scape asa usor din aceasta confruntare. Este echipa mai buna, are rezultate incredibile, cu atat mai mult pe terenul propriu. Drept urmare, voi miza pe succesul gazdelor. De altfel in cele doua meciuri directe care deja s-au disputat, Liberec si-a aratat suprematia, reusind sa le castige pe ambele.

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet