Ponturi hochei Krefeld vs Schwenninger – DEL

ponturi hochei

Ponturi hochei Krefeld vs Schwenninger: vineri, de la ora 20:30, pe Yayla-Arena, Krefeld Penguins si Schwenninger Wild Wings se vor infrunta. Este un meci al etapei cu numarul 34 din DEL.

DEL Bundesliga, Germania
03 ianuarie 2020
Krefeld Pinguine20:30Schwenninger Wild Wings

Krefeld Penguins

Depasita in cele mai multe dintre meciuri, Krefeld se afla pe pozitia a 12-a in clasament, cu 29 de puncte stranse. 25 din cele 33 de meciuri pe care le-a disputat in aceasta stagiune au fost pierdute intr-o maniera sau alta. La fel s-a intamplat si cu cateva zile in urma, atunci cand a evoluat pe terenul liderului.

1-6 cu Red Bull Munchen a fost scorul acelui duel si Krefeld a ajuns la noua infrangeri in ultimele zece confruntari. Din nefericire pentru ea, asta se vede si prin prisma golaverajului. Are cele mai multe goluri primite. 119 goluri a incasat Penguins pana in momentul de fata.

Schwenninger Wild Wings

Aflata si ea in zona neutra, Schwenninger are nevoie de o minune pentru a prinde locurile de play-off. Se afla pe locul 13, cu 29 de puncte, dar continua sa faca mai multe meciuri slabe decat reusite. Cu toate astea, in runda anterioara a atras din nou atentia presei din Germania, dupa ce a trecut cu 3-2 de Straubing.

Venita dupa trei victorii consecutive, doua dintre ele au venit in urma loteriei norocului. Asta dupa ce a incheiat la egalitate cu Straubing si Dusseldorf, in timpul regulamentar, s-a impus dupa prelungiri. Asta in contextul in care este una dintre echipele cu cele mai putine goluri inscrise si cele mai multe incasate.

Sunt doua dintre echipele cu cele mai slabe defensive din DEL. Cred ca daca situatia se va mentine, clar este un meci in care golurile nu au voie sa lipseasca. De asemenea, in editia aceasta de campionat, ele s-au infruntat deja de doua ori. Este 1-1 la meciuri directe, dar de fiecare data s-au inscris goluri la foc automat. Mai exact 17 reusite au avut loc in cele doua jocuri si un eventual pariu pe goluri pare sa stea in picioare. Dintre toate optiunile, cred ca este posibil ca acest joc sa fie unul dintre cele mai spectaculoase.

Ponturi hochei Krefeld vs Schwenninger: peste 5,5 goluri, cota 1.73 la Unibet