Ponturi hochei KHL – 14.01.2020

ponturi hochei

Ponturi hochei KHL – 14.01.2020 este un articol care sa vina in ajutorul vostru, sa alegeti evenimentele potrivite pentru biletul zilei. Cum este etapa in KHL, sunt programate o multime de meciuri, din acest motiv va las in articolul acesta o serie de pariuri.

St. Petersburg vs Dinamo Riga, ora 18:30

Este, poate, cel mai dezechilibrat meci al acestei zile. Pe acest duel si pe cel dintre CSKA si Dynamo Minsk trebuie sa fim atenti, pentru ca diferenta de valoare este una mare.

Ocupanta locului al treilea din Conferinta de Vest si al doilea al Diviziei Bobrov infrunta penultima clasata din Est. Gazdele vin dupa o perioada ceva mai grea, dar au reusit cumva sa o scoata al capat. In runda anterioara au trecut cu 2-1 de Dynamo Moscova, gratie golului inscris de Artyom Zub. Pentru ea a fost a 11-a victorie venita dupa ce a fost egal in timpul regulamentar.

Riga n-a avut atatea meciuri bune in 2020. Ea a pierdut trei din cele patru meciuri disputate. Unul a avut loc pe 12 ianuarie, cand Ufa i-a fost calaul, trecand cu 5-0 de ea. Astfel, a ajuns la trei meciuri pierdute la rand, ceea ce o arunca pe ultimul loc in Divizia Bobrov.

St. Petersburg are 3-0 la meciurile directe jucate in actualul sezon. De doua ori s-a impu lejer, la cel putin doua goluri, iar o singura data dupa prelungiri. Cert este ca diferenta de valoare evidenta ma face sa aleg acel un succes la handicap al gazdelor.

Ponturi hochei St. Petersburg vs Dinamo Riga: gazdele castiga la handicap, cota 1.38 la Unibet

Ponturi hochei KHL – 14.01.2020