Ponturi hochei Khabarovsk vs Omsk – KHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Khabarovsk vs Omsk: luni dimineata, de la ora 11:00, la Khabarovsk, echipa locala infrunta Omsk, pe Platinum Arena, in KHL.

Khabarovsk

2020 a inceput foarte prost pentru hocheistii de la Khabarovsk. In cele patru meciuri pe care ei le-au avut in aceste doua saptamani scurse, s-au terminat cu infrangeri. In cel mai recent duel s-au deplasat pe terenul celor de la Magnitogorsk. Scorul final al acelui duel a fost 4-3, asta dupa ce era condusa si cu 4-0 intr-un moment al meciului.

Totodata, o sa fie in premiera un duel pe care Khabarovsk il va evolua pe terenul propriu. Tote meciurile care au fost infrangeri in 2020 au avut loc pe teren strain. Interesant este ca o diferenta foarte mare a fost de cel mult doua goluri. Partea mai putin buna este ca ocupa pe ultimul loc in Conferinta de Est si Divizia Chernyshev, cu 41 de puncte stranse.

Omsk

In lupta pentru prima pozitie, Omsk se afla foarte aproape de liderul Conferintei de Est. Mai exact este pe locul al doilea, cu 62 de puncte. Sunt patru lungimi intre ea si Kazan, cea care conduce aceata Conferinta. Insa, este lider in Divizia Chernyshev, acolo unde are si cel mai bun atac, cat si cea mai buna defensiva.

Echipa este in forma, a reusit in cel mai recent duel sa obtina toate punctele puse in joc. 3-0 a aratat tabela meciului pe care l-a avut pe terenul celor de la Barys Nur-Sultan. De altfel, ea s-a impus in patru din ultimele cinci meciuri pe care le-a avut. Paradoxal, dar singurul esec a venit intr-o alta disputa cu aceeasi Barys, 2-3.

Oaspetii au o cota mai buna daca privim casele de pariuri si cred ca au tot ce le trebuie sa obtina inca o victorie. Au cifre mai bune, iar in acest sezon au invins-o deja de trei ori pe Khabarovsk. Mereu la un gol diferenta, dar a fost suficient sa-si arate suprematia.

Ponturi hochei Khabarovsk vs Omsk: oaspetii castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.50 la Unibet