Ponturi hochei Ilves vs TPS Turku – Liiga

ponturi hochei

Ponturi hochei Ilves vs TPS Turku: vineri, 3 ianuarie 2020, de la ora 18:30, pe Tampere Ice Stadium, Ilves o infrunta pe TPS Turku. Este un meci din prima liga de hochei pe gheata a Finlandei.

Ilves

In cursa spre un loc pe podium, Ilves a reusit sa iasa cu bine din ultimele doua confruntari oficiale. Au fost doua remize, 1-1, dar ea s-a mobilizat mai bine dupa prelungiri. Le-a depasit pe KooKoo si Assat, ambele meciuri disputandu-se pe teren strain. Pe de alta parte, revenirea pe teren propriu o pune intr-o situatie grea. Zic asta pentru ca in precedentele doua jocuri a reusit sa piarda, asta dupa ce a luat unsprezece goluri.

Inca pe loc de play-off, Ilves ocupa locul al patrulea, cu 63 de puncte. Sunt trei lungimi pe care le are de recuperat daca vrea sa treaca pe locul al treilea. Are si un meci mai putin in comparatie cu echipele din fata ei.

TPS Turku

Pe ultimul loc in clasamentul general, TPS Turku are 30 de puncte stranse. Unul mai putin decat Sport, echipa din fata ei. Totodata, intre ea si ultima clasata care se afla pe loc de play-off sunt 13 lungimi. In acelasi timp, cifrele sunt clar impotriva ei. Are cel mai slab compartiment ofensiv, cu 73 de goluri inscrise, tot atatea cate are si colega ei de clasament.

TPS Turku nu raspunde tocmai bine in urma duelurilor avute contra echipelor care tintesc primele sase locuri. S-a vazut lucrul acesta si in runda anterioara, cand a cedat cu 2-5. Insa, a inceput sa inscrie dupa ce deja era condusa cu 4-0, ceea ce si-a spus cuvantul.

TPS vine dupa participarea la Cupa Spengler, acolo unde a intalnit formatii din Rusia, Elvetia si Canada. A fost bine pentru ea, avand in vedere ca a rulat jucatorii si a ramas conectata. Insa, in ceea ce priveste campionatul intern, in cele doua jocuri directe din acest sezon, si-au impartit victoriile. De fiecare data echipa care a castigat a fost cea vizitatoare. De remarcat ca numarul de goluri a fost peste medie.

Ponturi hochei Ilves vs TPS Turku: sub 6,2 goluri, cota 1.42 la Betano