Ponturi hochei Frolunda vs Brynas – SHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Frolunda vs Brynas – SHL

Joi seara, inainte de Islanda – Romania, de la ora 20:00, Frolunda primeste vizita lui Brynas, intr-un meci din prima liga de hochei pe gheata a Suediei. Se joaca in Scandinavium Arena.

Frolunda

Castigatoarea Champions League de anul acesta se pregateste sa obtina al doilea succes consecutiv si al patrulea din aceasta stagiune. Frolunda vine dupa un alt meci pe terenul propriu, acolo unde a reusit sa treaca cu 4-2 de Leksands. Datorita numarului de goluri inscrise a ajuns la un numar dublu de goluri inscrise in comparatie cu cele primite.

Cu noua puncte acumulate in cele patru meciuri, Frolunda ocupa locul 3, cu 9 puncte. Este la egalitate cu Rogle, dar datorita golaverajului mai bun se afla intr-o situatie mai buna. Singurul rezultat slab a venit cu Frolunda pusa in postura de echipa vizitatoare, 1-3, in fata celor de la Skelleftea.

Brynas

Si Brynas a fost fericita dupa meciul disputat in runda cu numarul 4 din SHL. A stiut bine cum sa problema in disputa c Skelleftea si dupa un duel acasa s-a impus cu 3-2.  Golul victoriei a venit cu doar un minut inainte de expirarea timpului regulamentar din crosa suedezului Anton Rodin (29 de ani).

Pentru ea a fost a treia partida consecutiva in care inscrie cel putin trei goluri si nu pierde la finalul timpului regulamentar. Datorita rezultatelor obtinute pana acum se afla pe locul 5, cu 7 puncte, desi are -1 in dreptul golaverajului. Tot Brynas este echipa din prima jumatate cu cele mai multe goluri incasate, 15 la egalitate cu Oskarshamn.

In ultimii doi ani am avut parte de dueluri castigate la finalul celor trei perioade. In sezonul trecut a fost 3-1 la general pentru Brynas, insa s-a vazut pofta si dorinta lor de joc. Stiu cum sa puna problema in atac si lucrul acesta ma convinge sa merg pe un meci in care golurile nu vor lipsi.

Ponturi hochei Frolunda vs Brynas: peste 4,5 goluri, cota 1.43 la NetBet