Ponturi hochei Detroit Red Wings vs Buffalo Sabres – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Detroit Red Wings vs Buffalo Sabres: luni dimineata, de la ora 00:00, Detroit si Buffalo sunt rivale in NHL, intr-un meci gazduit de Little Caesars Arena.

Detroit Red Wings

Superioara ultimelor doua echipe intalnite, Detroit Red Wings a dispus cu 4-3 de Montreal si 3-2 de Ottawa. Au fost doua meciuri pe care ea le-a disputat pe terenul propriu.  Chiar si asa ramane in jumatatea inferioara a clasamentului Conferintei de Est, acolo unde a stat inca de la primele meciuri jucate in NHL 2019/20.

Red Wings se afla pe ultimul loc al Conferintei de Est si al Diviziei Atlantic. Are 27 de puncte, aproape de doua ori mai putine decat Toronto Maple Leafs echipa care acum se afla pe loc de play-off. Are si un golaveraj pe masura, atacul fiind-ui principala problema. Este singura din NHL care n-a depasit borna celor 100 de goluri inscrise.

Buffalo Sabres

Pe locul 12 in Conferinta de Est, Buffalo Sabres se afla la borna 45 in dreptul punctelor acumulate. In acest interval de meciuri a luat 15 goluri mai multe decat cele 131 pe care le-a primit. Insa, este la noua lungimi in spatele lui Toronto, in Divizia Atlantic, acolo unde trag sa obtina un loc pentru play-off-ul Stanley Cup.

In etapa trecuta, desi a fost pusa in postura echipei gazda, a jucat mai slab. Mai slab in comparatie cu Vancouver Canucks, in fata careia s-a declarat invinsa cu 6-3. A fost al doilea esec consecutiv pe care Buffalo il pierde la scor. Asta dupa acel 1-5 de pe terenul celor de la St. Louis Blues, in care au contat foarte putin pe teren.

Sabres este ecipa care in 2019 a iesit mai bine din meciurile directe. Ea n-a pierdut in timpul regulamentar al celor patru infruntari programate. Una dintre ele s-a jucat chiar in acest sezon, chiar pe Caesars Arena, unde Sabres s-a impus cu 2-0. Este aceeasi diferenta de valoare dintre ele si astept sa vad asta si pe tabela meciului programat duminica dimineata. Poate nu neaparat in timpul regulamentar, dar inclusiv in prelungi sau la penalty-uri, sa vad Sabres victorioasa.

Ponturi hochei Detroit Red Wings vs Buffalo Sabres: oaspetii castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.72 la Unibet