Ponturi hochei – Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers – NHL – 19.10.2018

In dimineata zilei de vineri avem meciul dintre Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers, un duel programat sa se dispute in NHL, de la 02:00.

Columbus Blue Jackets este sensibil favorita privind cotele la pariuri, dar lucrurile nu sunt deloc atat de simple si zic asta pentru ca vine dupa un meci pierdut la scor. A fost 2-8 in urma cu doar cateva zile, cand adversarul ei s-a numit Tampa Bay Lightning. A fost una dintre cele doua infrangeri pe care le-a suferit in cele cinci meciuri prestate si care au adus-o pe aceasta pe locul 9 in Conferinta de Est. Jucand acasa a parut determinata, dar cele doua jocuri pe care pana acum le-a disputat in “Nationwide Arena” au fost egal impartite: o victorie si o infrangere.

Un rus este omul cel ami activ, la al doileau sau sezon pentru Blue Jackets, Artemi Panarin a fost deja implicat in sapte faze, dintre care trei goluri si alte patru pase de gol, fiind dornic sa-si egaleze performanta din sezonult recut, care a fost cea mai buna de cand a poposit pe taram nord-american, cu 91 de actiuni.

Philadelphia Flyers este pe val, cel putin din punct de vedere al jucatorilor care vor sa iasa in evidenta, dintre ei avem Giroud si Voracek, cei doi sunt cei mai in forma, fiecare avand cate opt actiuni. S-a colaborat perfect in ultimul meci, deoarece si scorul a fost unul pe masura, echipa lor castigand cu 6-5, dupa executarea loviturilor de penalitate, contra Floridei Panthers. A fost prima victorie a celor de la Philly dupa expirarea prelungirilor si a treia din campionat, ceea ce o aduce pe locul 12 in Est, avand 6 puncte. Prestatia echipei a lasat mult de gandit cand a fost vorba de faza defensiva, daca in atac are cu un gol mai mult inscris decat echipa care se afla pe locul al doilea in aceeasi Conferinta, in aparare este a doua cea mai slaba formatie.

Dincolo de presiunea care este pusa pe umerii echipei gazda, astept sa vedem un meci spectaculos si aici, in principal, datorita greselilor aparute in defensiva celor de la Philly. De altfel, in ultimul meci jucat in acest an, intre ele, a fost 5-3 pentru Blue Jackets.