Ponturi hochei – Anaheim Ducks – San Jose Sharks – NHL – 29.10.2018

Partida 100% din Conferinta de Vest, Anaheim Ducks – San Jose Sharks este meciul pe care putem sa-l urmarim luni dimineata, de la ora 02:00.

Anaheim Ducks vrea sa confirme victoria directa pe care a avut-o si in primele zile ale acestei luno, cand s-a impus cu 5-2, punand capat dominatiei adversarilor. Este o echipa de mijlocul clasamentului, ocupa locul 8, cu 11 puncte, dar poate sa revina in subsol daca ceva nu se schimba intr-un mod radical. Partea mai putin buna vine prin prisma rezultatelor obtinute in ultimele doua saptamani, cu putin timp in urma a bifat a patra infrangere la rand, dupa ce a fost 2-5, cu Dallas Stars.

Unul dintre cei capabili sa scoata echipa din impas este Jakob Silfverberg, care in sase meciuri s-a implicat in sapte actiuni individuale (trei goluri si patru pase).

San Jose Sharks merge bine, chiar daca a pierdut la penalty-uri meciul contra Carolinei, unde loteria norocului isi spune cuvantul. Este in forma, a reusit in ultimele patru meciuri sa nu piarda in timpul regulamentar, trei dintre ele au fost victorii. Tocmai datorita acestei perioade bune de doua saptamani ocupa locul 6, avand 12 puncte. Atacul pare sa fie piesa de rezistenta, a dat 34 de goluri si contributia cea mai mare se pare ca o are Brent Burns (10-2-10), omul care are cele mai multe actiuni pentru Sharks.

Spuneam ca Anaheim are probleme impotriva lui Sharks, dar pare ca le-a gasit rezolvare la inceputul lunii, cand s-a impus cu 5-2. Ce e drept, este reeditarea jocului din optimi, SJ a castigat in primavara cu 4-0 la general.  In concluzie, cu un atac bun, asa cum are Sharks vs o aparare care lasa de dorit, precum cea a lui Anaheim, nu am cum sa nu ma astept la un meci cu goluri, cel putin sase.