Ponturi handbal Ungaria vs Croatia – Campionatul European

Ponturi handbal Ungaria vs Croatia – Campionatul European
Ponturi handbal Ungaria vs Croatia – Campionatul European - sursa foto: facebook

Ponturi handbal Ungaria vs Croatia – Campionatul European

Vineri, 4/12/2020, de la ora 19:15, in direct pe Digi Sport 3, Ungaria si Croatia se vor duela la Kolding, in prima lor partida de la Campionatul European de handbal feminin. Ele faca parte din Grupa C, acolo unde mai sunt angrenate Olanda si Serbia.

Ungaria

Handbalul este un sport unde Ungaria si-a facut un nume. A reusit sa propuna un joc prin care a cucerit Europa atat la nivel de echipe de club, cat si la nivel de echipa nationala. Are multiple medalii in palmares, dar Euro l-a cucerit o singura data, in anul 2000. S-a intamplat asta cand Romania esra tara organizatoare.

Echipa este condusa de un cuplu de antrenori a caror misiune este cel putin calificarea in grupele principale. Aniko Kovacsics este jucatoarea din teren care trebuie sa se asigure ca totul merge bine. Mai mult, tot lotul adus in Danemarca de catre cei doi antrenori este alcatuit din jucatoare ce evolueaza in campionatul intern.

Croatia

Selectionata de handbal a Croatiei nu are asteptari foarte mari de la aceasta competitie. Nu a reusit niciodata sa-si depaseasca conditia, iar cea mai buna clasare a sa la un Campionat European a fost pozitia a 6-a. in schimb, de-a lungul ultimilor ani s-a clasat pe locul 13 cel mai jos, iar in 2018 a terminat pe 16.

Faptul ca pleaca din postura de outsider o semnaleaza si casele de pariuri care ofera o cota extraordinar de mare. 13.00 este cota oferita de agentia de pariuri Betfair pentru un eventual prim succes al Croatiei in fata unei echipe cu asteptari la medalie din cadrul Euro 2020.

Nu au avut ocazia sa se infrunte de foarte multe ori de-a lungul timpului, dar in ultimul duel a fost 24-18 pentru Ungaria. S-a intamplat la Campionatul European sustinut in urma cu doi ani, tot in gruple preliminare. Aceeasi diferenta se mentine si acum, ceea ce trebuie sa ii le asigure jucatoarelor maghiare victoria la pas.

Ponturi handbal Ungaria vs Croatia: Ungaria -6.5 goluri, cota 1.91 la Betfair