Ponturi handbal Spania vs Suedia – Campionatul European

Ponturi handbal Spania vs Suedia – Campionatul European
Ponturi handbal Spania vs Suedia – Campionatul European - sursa foto: twitter

Ponturi handbal Spania vs Suedia – Campionatul European

Sambata, de la 21:30, in direct pe Telekom Sport si Digi Sport, Spania va evolua in compania Suediei, in etapa a 2-a a Campionatului European de handbal feminin. Meciul se joaca la Herning, in Jyske Bank Boxen, in cadrul Grupei B.

Spania

Nesansa Spaniei se cheama programul grupei si asta pentru ca in runda inaugurala a intalnit Rusia. Diferenta de valoare s-a vazut inca din primele minute, atunci cand jucatoarele iberice s-au vazut pur si simplu asediate. Drept urmare, scorul a fost evident si corect dupa diferenta din teren, 31 la 22 in favoarea Rusiei.

Pleaca in runda a 2-a cu un -9 in dreptul golaverajului si asta o arunca pe Spania pe ultimul loc in Grupa B. Soarta calificarii depinde mult si de rezultatul meciului contra Suediei, iar lucrul acesta se poate observa si din cotele la pariuri care sunt aproximativ egale.

Suedia

Suedia are avantajul moral al unui inceput in forta. Nu a facut cel mai bun joc, dar pana la urma a contat scorul final, iar acela a fost 27 la 23 in favoarea echipei nordice. Evolutia a fost una mult mai buna in repriza a doua, atunci cand a fost net superioara adversarei sale si cand a facut diferenta.

Linn Blohm a reusit sa fie jucatoare meciului. Sportiva suedeza a pasat decisiv in trei randuri si a marcat de alte cinci ori. Pe de alta parte, evolutia echipei trebuie sa fie una buna si in meciul cu Spania, deoarece conteaza pentru calificarea in fazele superioara. Mai are de jucat apoi cu Rusia, echipa favorita sa castige Grupa B.

S-au intalnit de sapte ori in aceste infruntari si jocurile au fost echilibrate. Dovada jocul de la Campionatul Mondial din 2019, atunci cand 28-28 a fost scorul. Cred ca lucrurile vor evolua in aceeasi directie si importanta jocului va face sa joace pragmatic.

Ponturi handbal Spania vs Suedia: Suedia nu pierde la mai mult de trei goluri, cota 1.40 la Unibet