Ponturi handbal Slovenia vs Franta – Campionatul European

Ponturi handbal Slovenia vs Franta – Campionatul European
Ponturi handbal Slovenia vs Franta – Campionatul European - sursa foto: facebook

Ponturi handbal Slovenia vs Franta – Campionatul European

Dumnica, de la ora 19:15, Slovenia si Franta se intalnesc la Herning, in Jyske Bank Boxen. Meciul face parte din Grupa A de la Campionatul European de handbal feminin.

Slovenia

Este foarte greu sa te pui cu Franta si asta in contextul in care vorbim despre detinatoare en-titre a trofeului. Debutul Sloveniei a Campionatul European de handbal feminin l-a avut in compania Danemarcei. Jocul a fost unul in care danezele au defilat, iar la final s-au impus cu 30-23.

Drept urmare, Slovenia ramane pe ultimul loc in Grupa A; cu -7 in dreptul golaverajului. Are nevoie de un singur meci bun si poate avansa in fazele principale. E drept, in ultima etapa va evolua in fata Muntenegrului, intr-un alt meci unde calificarea ar putea sa fie pe masa.

Franta

Nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni ce a reusit Franta in runda inaugurala. Cred ca scorul a fost ceva ce ne-a surpruins, asta pentru ca s-a impus la un singur gol diferenta. A fost 24 la 23, dar asta in conditiile in care ultimul gol al acelui duel le-a apartinut muntenegrencelor.

Franta in acest joc are din nou prima sansa. Un alt eventual succes o duce in grupele principala inaintea disputarii ultimului duel. In cel de-al treilea meci, Franta intalneste Danemarca, in ceea ce putem sa numim cel mai tare meci al grupei.

Cred ca inceputul a fost usor dificil pentru Franta, dar asta ma astept sa nu se vada in cel de-al doilea meci. Din contra, cred ca obisnuite cu atmosfera aceasta noua, frantuzoaicele vor juca un handbal bun, iar la final vor obtine o victorie lejera.

Ponturi handbal Slovenia vs Franta: Franta inscrie peste 25.5 goluri, cota 1.81 la Betfair