Ponturi handbal Romania vs Norvegia – Campionatul European

Ponturi handbal Romania vs Norvegia
sursa foto Twitter

Ponturi handbal Romania vs Norvegia – Campionatul European

Luni seara, de la ora 21:30, LA Kolding, in Sydbank Arena, Romania infrunta Norvegia, in meciul 3 al fazei grupelor preliminare din cadrul Campionatului European de handbal feminin. Jocul face parte din Grupa D. Tricolorele au sanse foarte mici, iar Unibet le acorda o cota de 20.00 la victorie!

Romania

Prezenta la acest Euro s-a facut cu un lot decent, dar Romania nu a putut sa produca surpriza. Cel putin nu prin prisma cotelor afisate la pariuri, acolo unde a fost outsider cu Germania. Jocul acela s-a terminat cu infrangere pentru Neagu si colegele ei din teren. A fost 19 la 22, iar selectionata noastra nu avea voie sa piarda meciul cu Polonia.

Abordarea meciului al doilea a fost din nou timida, dar important este rezultatul final. Astfel, Romania a reusit sa revina pe tabela, iar la final de meci sa obtina prima victorie a turneului. 28 la 24 a fost scorul acelei partide si totul dupa ce a fost condusa cu patru goluri dupa prima jumatate de ora. Dupa cele doua meciuri, se afla pe locul al doilea in Grupa D, cu 2 puncte acumulate, iar un nou eventual succes ii permite sa mearga cu puncte suplimentare in grupele principale.

Norvegia

Inca de la bun inceput a fost favorita sa obtina primul loc in aceasta grupa. Mai mult, Norvegia este echipa pe care casele de pariuri o vad favorita sa ridice trofeul la finalul competitiei si pana acum a confirmat lucrul acesta. Ea a reusit in cele doua meciuri deja disputate sa se bucure de victorii pe linie.

Inca de la bun inceput jocul norvegiencelor a fost unul agresiv si au reusit sa impuna respect. In primul joc s-au impus cu 35 la 22 in fata Poloniei, intr-un meci controlat in totalitate. Germania nu a luat-o prea in serios si drept dovada, a fost si ea umilita de Norvegia, intr-un meci in care nordicele au castigat cu 42 la 23. In urma jocurilor acestea castigate la pas a reusit sa se califice matematic in grupele principale. Ocupa primul loc in Grupa D, cu 4 puncte, avand cel mai bun atac de la Campionatul European.

In ciuda calificarii matematica a Norvegiei, aceasta nu cedeaza teren si va fi important rezultatul. Intocmai datorita acestui aspect nu ma astept sa vad o echipa a Romaniei menajata de adversare, ci din contra. Astept ca Neagu si echipa Romaniei sa fie tinuta sub presiune suficient de mult cat sa cedeze meciul la pas.

Ponturi handbal Romania vs Norvegia

victorie Norvegia la handicap (-7.5 goluri), cota 1.40 la Unibet