Ponturi handbal Polonia vs Romania – Campionatul European

Ponturi handbal Polonia vs Romania – Campionatul European
Ponturi handbal Polonia vs Romania – Campionatul European - sursa foto: facebook

Ponturi handbal Polonia vs Romania – Campionatul European

Sambata, de la oa 17:00, la Kolding, in Sydbank Arena, selectionatele Poloniei si Romaniei se vor infrunta in runda a 2-a din Grupa D de la Campionatul European. Meciul este televizat, pe Telekomsport si Digi Sport.

Polonia

S-a vazut lar diferenta dintre Polonia si echipele din elita handbalului mondial. In chiar primul meci de la Campionatul European de hamdbal feminin s-a vazut pusa in fata unui duel cu favorita turneului, Norvegia. Nordicele pur si simplu au defilat, castigand intr-un final cu scorul de 35 la 22.

13 goluri intre cele doua ehcipe arata nivelul Poloniei si asteptarile ei de la acest Euro. Nici in meciul cu Romania nu este de asteptat sa exceleze, cel putin daca privim oferta caselor de pariuri. Are putine rezulate bune in fata echipelor cu nume si de putine ori a dat peste cap aceste calcule facute de bookmakeri.

Romania

„Felicitari Germaniei! Ele au facut mai putine greseli decat noi, de aceea au castigat. A fost un meci greu pentru ambele echipe. Romania a luptat azi si va lupta si in urmataorele doua meciuri”, a declarat portarul Yuliya Dumanska, citata de Digisport.

Din nefericire pentru suflarea handbalului romanesc am avut dreptate cand am ales sa mizam pe victoria Germaniei in disputa cu Romania. In avancronica partidei am spus ca jucatoare Romaniei au fost usor luate prin surprindere de anumiti factori si asa a fost. 19-22 a fost rezultatul primului duel de la Campionatul European 2020.

Partea buna daca putem spune asa este ca va evolua in fata outsiderului grupei. Daca se respecta lucrul acesta, victoria bate la usa. In acest conditii, Romania s-ar putea califica in grupele principala, dar de ea depinde cu ce numar de puncte.

Atunci cand cele doua nationale s-au intalnit in cadrul competitiilor renumite Romania s-a impus in trei din patru ocazii. Cel mai recent joc direct a avut loc in 2015, cand scorul a fost 31 la 22 in favoarea echipei noastre. Cred ca si acum exista o oarecare diferenta, in plus de asta noi avem jucatoare de top care pot face diferenta. Exact asta ma astept sa se intample, iar la finalul jocului sa avem un avans suficient pentru ca Neagu & Co. sa fie motivate in jocul cu Norvegia.

Ponturi handbal Polonia vs Romania: victorie Romania la handicap (+3.5 goluri), cota 1.95 la Unibet