Ponturi handbal Croatia vs Romania – Campionatul European

Ponturi handbal Croatia vs Romania – Campionatul European
Ponturi handbal Croatia vs Romania – Campionatul European - sursa foto;

Ponturi handbal Croatia vs Romania – Campionatul European

Joi, de la ora 19:15, la Kolding, in Sydbank Arena, Croatia va infrunta Romania in Grupa 2 principala de la Campionatul European de handbal feminin.

Croatia

Croatia este considerata marae surpriza din cadrul grupelor preliminare ale Campionatului European 2020. Desi nu era vazuta deloc favorita, a reusit sa treaca pe rand de Ungaria (24-22), Olanda (27-25) si de Serbia (25-24). Cu atat mai mult, a intrat cu patru puncte in grupele principale, fiind a doua echipa care a reusit asta. Este pe locul al doilea, cu 4 puncte, la egalitate cu Norvegia.

In ciuda victoriilor obtinute de Croatia in Grupa C, unde s-a clasat pe prima pozitie, agentiile de pariuri o dau outsider. Unibet ii ofera acesteia cota 2.88 pentru un al patrulea succes consecutiv la Campionatul European.

Romania

Consider ca mare parte a jocului ne-am batut de la egal la egal cu echipa Norvegiei. Cred ca ne-am luptat, ca am aratat ca echipa are valoare si ca poate. Din pacate, nu am reusit sa rezistam pana la sfarsit, iar difrenta e un pic nedreapta”. Sunt declratiile Denisei Dedu, portarul Romaniei, citata de Federatia Romana de Handbal.

Situatia selectionatei Romaniei este una extrem de dificila si asta din cauza rezultatelor slabe din Grupa D. Nu a reusit sa bata contracandidatele la castigarea grupei, iar Polonia este singura care i-a victima. A fost condusa si in meciul acela, dar intr-un finala a castigat cu  28 la 24, iar asta  adus-o in aceasta faza.

Din nefericire pentru Cristian Neagu si celelalte jucatoare ale Romaniei, va fi o cursa infernala.  Nu au voie sa faca pasi gresiti si asta pentru ca au 0 puncte, contraperformanta pe care doar Ungaria a mai reusit-o. Romania este ultima in Grupa 2 principala, cu 0 puncte si un golaveraj negativ, -11.

Orice ar fi Romania trebuie sa isi joace sansa pana la capat. Are ocazia sa puna o prima piatra la temelia unei eventuale calificari, dar intalneste revelatia Euro 2020. Croatia este echipa care a batut tot in faza grupelor, chiar si atunci cand era vazuta drept outsider. Insa, tare mi-e teama ca si-a consumat toate rezervele de energie si asta o va costa scump. Romania nu are ce pierde, trebuie sa faca un joc bun si aici cred ca va fi cheia jocului.

Ponturi handbal Croatia vs Romania: victorie Romania, cota 1.63 la Unibet