Ponturi handbal Croatia vs Olanda – Campionatul European

Ponturi handbal Croatia vs Olanda – Campionatul European
Ponturi handbal Croatia vs Olanda – Campionatul European - sursa foto: twitter

Ponturi handbal Croatia vs Olanda – Campionatul European

Duminica, de la ora 19:15, Croatia si Olanda se vor duela in cea de-a doua etapa a Grupei C din cadrul Campionatului European de handbal feminin.

Croatia

Surpriza primei etapa deja a avut loc si aceasta a fost Croatia. Pleca cu sansa a doua in companiei Ungariei, dar ceva s-a intamplat si jucatoarele croate au dat peste cap calculele caselor de pariuri. Acestea s-au mpus cu 24 la 22, dupa ce in prima repriza scorul a fost egal, 12-12. Cu alte cuvinte, aproape ca si-a asigurat calificarea in fazele superioare.

Ocupa locul al doilea in Grupa C, cu 2 puncte, ceea ce nu este deloc usor. Mai are doua meciuri la fel de grele si carora trebuie sa le faca fata. Din nou pleaca si acum cu sansa a doua, cel putin pe hartie, unde are o cota de 10.00 pentru un eventual succes. Intreaga oferta a meciului o gasiti pe site-ul agentiei Betfair, una dintre cele mai populare agentii de pariuri online din Romania.

Olanda

Intr-un meci jucat sambata tarzu, Olanda a pierdut cu 25-29 iin fata Serbiei. A fost cea de-a doua mare surpriza inregistrata in cadrul rundei inaugurale de la Campionatul European de handbal feminin. Bine, pana la urma nu atat de mare precum cea cu Ungaria, dar din nou calculele hartiei au fost date peste cap. in conditiile acestea situatia in Grupa C s-a complicat putin, iar olandezele au nevoie disperata de castig.

Dat fiind programul grupelor preliminare, Olanda va infrunta Ungaria in ultima etapa, iar asa o obliga ca castige cu Croatia. Are nevoie de primele puncte din grupa si totodata este si capabila sa faca lucrul acesta.

Au ma fost adversare in alte patru meciuri, dar Olanda s-a impus in trei dintre jocuri. La Campionatul European din 2018, Olanda a castigat cu 34 la 23, diferenta de valoare reala dintre cele doua. Lucrurile acestea sunt complicate si din cauza situatiei actuale. Uneori apar probleme, ar conform informatilor de la ora redactar acestui articol, Olanda nu trebuie sa aiba probleme. Cele mai bune jucatoare evolueaza si ma astept sa castige meciul inca din prima reprriza.

Ponturi handbal Croatia vs Olanda: Olanda inscrie peste 28.5 goluri, cota 1.83 la Betfair