Ponturi handbal : Ce pariem la Norvegia – Romania – 07.12.2020

Romania Norvegia handbal
Ponturi handbal : Ce pariem la Norvegia - Romania - 07.12.2020 - Meci infernal pentru romance / Foto : gsp

Salutari,

Deja calificata in faza urmatoare, Romania da piept astazi, 07.12.2020, cu Norvegia, incepand cu ora 21:30, in cadrul Campionatului European din Danemarca.

Meciul va fi televizat de DigiSport, Telekom Sport si Look Sport.

Avem vreo sansa ?

Ar trebui sa se alinieze toate planetele. Ar trebui ca Eliza Buceschi, Cristina Neagu si Cristina Laslo sa prinda meciul vietii, impreuna. In plus, ar trebui ca ambii portari ai Romaniei sa aiba peste 50 %. Toate astea, astazi, impotriva Norvegiei ? Ar fi ceva de domeniul fantasticului.

Departe de mine sa discreditez nationala Romaniei. Este cea care ne-a facut atatea bucurii ani la randul. Vorbim efectiv de valoarea actuala. Norvegia este mult peste si asta s-a vazut si in primele 2 partide din grupe. Daca Norvegia a defilat, marcand 35 de goluri Poloniei si 42 Germaniei, ei bine, noi am pierdut cu Germania, 19-22 si am batut Polonia, 28-24, dupa un meci in care am fost condusi cu 4 goluri la pauza.

Ce pariem la acest meci ?

Norvegia a aratat precum o masinarie de goluri. Au aratat o forma fantastica si pare ca vor sa intreaca noi recorduri in fiecare meci. Desi nu a aratat tocmai rau in aparare, poarta ne ajuta mult, totusi, vorbim de o nationala nordica care pare intr-o forma nemaipomenita.

1.73 este cota pentru ca Norvegia sa marcheze minim 33 de goluri in aceasta partida, cota oferita de Betano.

Mizam pe Laura Popa ?

Cred ca vom rula tot lotul in aceasta partida. La un moment dat, scorul ar trebui sa ia un pic de proportii. Pentru moralul fetelor, o infrangere pana in 7-8 goluri ar fi un lucru pozitiv insa pare ca totul depinde de nordice.

In schimb, Laura Popa este una din jucatoarele care a fost folosita pe faza defensiva destul de mult cu Polonia. Si este surprinzator acest lucru. A dat doua goluri, unul chiar de pe extrema.

Laura Popa Handbal
Ponturi handbal : Ce pariem la Norvegia – Romania – 07.12.2020 – Laura Popa poate fi surpriza Romaniei pentru aceasta paritda / foto : facebook

Daca va fi folosita astazi 10-15 minute pe faza ofensiva cred ca poate marca gol(uri). Betano ofera o cota de 1.55 pentru ca Laura Popa sa marcheze minim un gol in aceasta partida.

Cat de periculoase sunt extremele Norvegiei ?

TOTAL. Cred ca asta ar fi cuvantul potrivit. O au acolo pe Camilla Herrem, o jucatoare pe care multi o stiu inca de pe vremea cand juca la Baia Mare. Camilla are o viteza si o tehnica fantastica, este ” responsabila ” de foarte multe contraatacuri.  In plus, Norvegia joaca foarte mult cu extremele. Plimba mingea foarte mult, este o incantare sa vezi cat de frumos circula mingea si ajunge in final la pivot sau extreme.

1.65 este cota oferita de Betano pentru ca Herrem sa inscrie de minim 4 ori in aceasta partida.

Concluzii

Ne asteapta un meci greu. Un meci in care, sincer, nu am mari sperante. Ca si recomandare principala raman golurile marcate de Norvegia din randurile de mai sus. Apoi, ca si recomandari secundare, putem incerca si cele 2 speciale pe jucatoare oferite de Betano.

Ne asteapta meciuri mai importante in faza urmatoare. Nu contest, clar, daca poti, vei intra pe teren si vei vrea sa castigi. Insa, atunci cand diferenta este parca prea mare, vei incepe sa rulezi lotul si sa te pregatesti pentru meciurile din etapa urmatoare.