Ponturi handbal Barcelona vs PSG – Liga Campionilor

Ponturi handbal Barcelona vs PSG – Liga Campionilor
Ponturi handbal Barcelona vs PSG – Liga Campionilor v- sursa foto: facebook

Ponturi handbal Barcelona vs PSG – Liga Campionilor

Ultimele zile din 2020 aduc meciuri unul si unul in handbalul european. In Liga Campionilor are loc Final Four 2019/20 la handbal masculin, iar in prima semifinala se intalnesc Barcelona si PSG. Jocul se va disputa la Koln (Germania), iar in Romania este transmis pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport, de la ora 19:30.

Final Four trebuia initial sa se dispute in prima parte a anului, dar in contextul actual din cauza pandemiei s-a amanat pentru 28/29 decembrie 2020. Practic, este turneul final al editiei 2019/20.

Barcelona

Participanta constanta in asemenea faze ale competitiei, Barcelona nu s-a mai impus in finala Ligii Campionilor de o buna bucata de vreme. In sezonul 2014/15 reusea sa ridice trofeul, iar atunci dupa un duel in compania maghiarilor de la Veszprem. Totusi, formatia catalana ramane cea mai titrata in aceasta competitie, avand noua astfel de trofee. De patru ori mai multe decat urmatoarea clasata in topul castigatoarelor Ligii Campionilor.

Favorita caselor de pariuri online si nu numai, Barcelona este intr-o forma de zile mari. A ajuns in acest punct dupa clasarea pe prima pozitie in Grupa A, datorita celor 26 de puncte. Este in forma si in editia 2020/21, unde a strans 16 puncte din tot atatea posibile. Nu da inapoi nici in campionatul intern, acolo unde are 17 victorii din tot atatea meciuri, cea mai recenta 37-27 cu CD Bidasoa Irun, ocupanta locului al doilea.

PSG

Clasata pe locul 4 in Grupa A, PSG a reusit sa ajunga in Final Four-ul handbalului masculin. Nu este deloc intamplator ca este aici, ea a reusit sa joace finala in urma cu trei ani. De asemenea, Franta a fost prezenta cu cel putin o reprezentanta in ultimele trei editii. Insa, PSG are o finala la activ, dar 0 in dreptul trofeelor castigate. Totodata, calificarea in acest punct nu este datorita prestatiei dina cest sezon, ci datorita evolutiei din editia trecuta. Atunci s-a clasat pe locul 2 in Grupa A, cu 22 de puncte, la patru in spatele adversarei de luni.

Echipa este pe val, a reusit in ultimele zece confruntari sa obtina victoria. Cea mai recenta a fost si cea mai recenta a fost 30-20 cu Dunkerque, in campionatul intern, locul unde conduce detasat. Are 26 de puncte din tot atatea posibile, cu opt mai multe decat Montpellier, ocupanta locului secund.

Se intalnesc doua dintre cele mai interesante echipe ale acestui sezon competitional. Pe de alta parte, PSG este si singura reprezentanta a Grupei A in Liga Campionilor 2020/21. Totusi, ibericii au stiut mereu sa fie cu un pas inaintea adversarilor si nu a contat numele echipei intalnite. Au sase meciuri directe la activ, cinci dintre ele au fost castigate de Barcelona.

Ponturi handbal Barcelona vs PSG:victorie Barcelona la minim doua goluri diferenta, cota 1.43 la Unibet