Ponturi Granada vs Omonia Nicosia – Europa League

Ponturi Granada vs Omonia Nicosia
Ponturi Granada vs Omonia Nicosia - sursa foto: Facebook Granada

Ponturi Granada vs Omonia Nicosia – Europa League

Joi, ora 22:00, la Granada, pe Nuevo Los Carmenes, echipa locala primeste vizita Omoniei Nicosia, in runda a 4-a din grupele Europa League.  Fac parte din Grupa E.

Cotele de la Betano pentru Granada vs Omonia Nicosia

Granada

Granada nu a evoluat deloc rau la primul ei sezon in cupele europene. A reusit sa treaca de calificari si acum, dupa trei meciuri disputate in faza grupelor este lider in Grupa E. Are 7 puncte, cu doua mai multe decat PAOK, cele doua fiind si singurele neinvinse pana in momentul de fata. Totodata, tind sa cred ca un nou eventual succes o aduce tot mai aproape de primavara europeana, poate chiar matematic daca o ajuta rezultatele.

Are si un avantaj moral in fata Omonei, asta dupa ce a reusit in tur sa se impuna cu 2-0. Au fost goluri venite ca urmare a dominarii meciului de catre echipa spaniola. Herrera si Suarez Charris sunt jucatorii care au reusit atunci sa puncteze.

Omonia Nicosia

Ultima in aceasta grupa, Omonia are 0 in dreptul victoriilor raportate. Un singur punct a reusit sa obtina si acela dupa rezultatul surprinza impotriva lui PAOK Salonic. 1-1 in Grecia, dar ulterior au urmat doua confruntari in care a primit cate doua goluri si a pierdut.

Apararea nu este tocmai punctul forte, a gresit destul de mult in acele meciuri, dar pe de alta parte a si fost dominata. Nici nu este in cea mai buna forma a ei, dupa rezultatul obtinut la finalul saptamanii trecute a ajuns la sapte partide consecutive fara succes. Atunci a pierdut cu 1-2 in cofnfruntarea cu Nea Salamis, fiind a patra infrangere din ultimele cinci meciuri.

Ponturi Granada vs Omonia Nicosia

Omonia a avut om eliminat in tur, dar chiar si asa era dominat copios de Granada. Faptul ca se joaca pe terenul formatiei iberice este un plus si ma voi baza si pe lucrul acesta. In plus, Granada este motivata, stie sa puna problema si este motivata de faptul ca s-ar califica matematic in primavara europeana.

Ponturi Granada vs Omonia Nicosia: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri -> cota 1.47

VEZI AICI TOATE PONTURILE DIN EUROPA LEAGUE LEAGUE