Ponturi fotbal Young Boys vs FC Zurich – Cupa Elvetiei

ponturi elvetia

Ponturi fotbal Young Boys vs FC Zurich este un meci interesant din cadrul Cupei Elvetiei, ce conteaza pentru faza optimilor de finala, urmand sa se joace miercuri de la ora 21:15, pe “Stade de Suisse”.

Young Boys

Este una dintre cele mai de succes echipe ale Elvetiei, cu performante bune in ultimii ani. Aceasta porneste ca favorita certa la casele de pariuri, cum era si normal, fiind o echipa mai puternica, dar care beneficiaza si de avantajul propriului teren, unde clacheaza rar.

Gazdele domina si in acest sezon in campionatul intern, ocupand primul loc, fiind la doua puncte de Basel. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca au un parcurs bun si in Europa League, adunand sase puncte in trei meciuri. In Cupa Elvetiei a inceput cu un succes modest in fata celor de la Etoile-Carouge, castigand cu 0-1, urmand apoi o victorie cu un neverosimil 2-11 pe terenul celor de la Freienbach.

De mentionat faptul ca cei de la Young Boys se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa sase victorii. In toate aceste succese au marcat nu mai putin de 19 goluri.

FC Zurich

A scazut mult in ultimii ani, fiind o echipa de pluton in Elvetia, ce nu mai impresioneaza. Este mult sub nivelul adversarei sale, ca valoare, dar si ca performante, asa ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare.

Oaspetii au un parcurs destul de modest in actuala stagiune. In campionatul intern ocupa pozitia a sasea, fiind destul de departe de locurile europene. In Cupa Elvetiei au inceput cu un succes pe terenul lui Black Stars, unde au castigat cu 1-2. A urmat apoi o victorie cu Will, tot in deplasare, cu acelasi scor.

De mentionat faptul ca FC Zurich are un moral bun inainte de acest duel, venind dupa o victorie importanta obtinuta in fata celor de la FC Basel, castigand cu 3-2, pe teren propriu.

Pronostic

Young Boys se afla intr-o forma fantastica, asa ca avem mari asteptari. Aceasta beneficiaza de un lot mai valoros, dar si de avantajul propriului teren. In mod normal ar trebui sa se impuna, insa cum bookmakerii ofera cote mici pentru un succes al sau, recomandam un pariu pe goluri.

• Ponturi fotbal Young Boys vs FC Zurich: peste 2,5 goluri -> cota 1.40