Ponturi fotbal – Wigan – Leeds – Championship – 04.11.2018

Duminica, de la ora 15:30, pe “DW Stadium” se va disputa Wigan – Leeds, un joc ce face parte din etapa cu numarul 16 si care poate schimba liderul.

Wigan nu are mari asteptari, dar principalul sau obiectiv este sa ramana cel putin deasupra liniei si pana acum a reusit sa se comporte bine, drept pentru care se si afla pe locul 15, cu 20 de puncte, suficiente peste prima echipa care duce in League One. Totusi, problemele n-au dispurat, a pierdut meciul din etapa trecuta si a facut-o intr-un mod destul de rusinos, a fost 2-4 contra liderului Sheffield United, in ceea ce a fost a treia infrangere din ultimele patru etape. Partea buna se numeste statutul de gazda, Wigan acasa inca n-a pierdut, avand 17 puncte stranse din 21 maxim posibile, surprinde deoarece a inscris foarte putine goluri.

INFO LOT: Sam Clucas; Peter Etebo si Cuco Martina nu vor juca, sunt toti accidentati.

Wigan: Butland – Edwards; Williams; Indi; Pieters – Fletcher; Allen; Woods – Ince; Afobe; Berahino

Leeds United merge bine sub comanda lui Marcelo Bielsa, rezultate obtinute si locul al doilea este mai mult decat visa conducerea “albilor” pana in acest moment.  Cu doua puncte mai putine decat Sheffield United, aceasta are nevoie sa faca un joc mai bun decat cel din etapa trecuta, cand a avut-o in fata pe Birmingham, duelul acela terminandu-se la egalitate, 1-1. Jucand in deplasare nu pare sa fie pusa in dificultate, Leeds este echipa cu cele mai multe puncte adunate, reusind ca din sapte asemenea dueluri, sa se bucure de 13 puncte, aproape jumatate din totalul celor stranse.

INFO LOT: Ryan Shotton este accidentat

Leeds: Randolph – Flint; Ayala; Fry – McQueen; Howson; Besic; Clayton; Friend – Assombalonga; Gesterde

Leeds United este echipa mai buna, dar avand in vedere ca joaca in deplasare si o face pe un teren destul de dificil, e normal ca balanta sa se echilibreze. Totusi, un meci nul cred ca este considerat un rezultat pozitiv pentru ambele echipe si daca acest lucru o sa se intample, astept ca Leeds United sa aiba prima initiativa pe tabela.