Ponturi fotbal West Ham vs Newcastle – Premier League

ponturi anglia

Sambata 12 Septembrie, de la ora 22:00, vom asista la infruntarea West Ham vs Newcastle, din cadrul primei etape de Premier League.

West Ham

Ciocanarii au fost foarte aproape de retrogradare. Acestia au terminat pe locul 16, cu 39 de puncte acumulate – doar 5 mai multe decat Bournemouth. Asadar, londonezii au nevoie de un sezon mult mai bun pentru a evita astfel de emotii. In sezonul de pregatire, West Ham a disputat 4 amicale. Echipa a facut show cu Ipswich si Wycombe, castigand cu 4-1 respectiv 5-1. A urmat o noua victorie in fata celor de la Brentford, scor 2-1.

In ultimul amical, disputat pe 5 Septembrie, gazdele de astazi au pierdut contra celor de la Bournemouth – scor 3-5. Antrenorul celor de la West Ham nu are absente importante pentru infruntarea de diseara.

Newcastle

Spre desoebire de adversara sa, Newcastle are mari probleme de efectiv inaintea startului Premier League. “Cotofenele” nu se pot baza pe Clark, Dubravka, Dummett, Gayle si Schar, toti 5 fiind accidentati. De asemenea, Fraser si Longstaff sunt inca in urma cu pregatirea fizica si au sanse minime de a evolua astazi.

Oaspetii au incheiat sezonul trecut cu 6 etape la rand fara succes. In ultima runda, Newcastle pierdea contra celor de la Liverpool – scor 1-3. In amicale, alb-negrii au reusit sa le invinga doar pe modestele Crewe si Barnsley. In schimb, echipa a cedat cu Middlesbrough si Stoke.

Newcastle si West Ham sunt doua formatii ce au tremurat serios sezonul trecut, in privinta reetrogradarii. Nu vad in actuala stagiune de ce ar fi altfel. Echipele ar trebui sa isi imbunatateasca jocul foarte mult pentru a putea ajunge in primele 10 echipe. Tinand cont si de lista de absente a oaspetilor, ma astept la un joc anost. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri“, la o cota de 1.85 pe care o regasim la Betano.

Ponturi fotbal West Ham vs Newcastle

sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano