Ponturi fotbal Vitesse vs Den Haag – Eredivisie

ponturi olanda

Sambata 26 Octombrie, de la ora 20:45, va avea loc infruntarea Vitesse vs Den Haag, din cadrul etapei a 11-a a primei ligi olandeze.

Gazdele se afla intr-o continua ascensiune

VITESSE

Vitesse ocupa pozitia a 3-a a clasamentului din Eredivisie. Acestia dau impresia ca se pot lua la tranta cu granzii PSV si Ajax, fiind la doar 3 lungimi distanta de prima pozitie. O singura infrangere au suferit gazdele in actuala stagiune, dupa un 5-0 pe terenul celor de la PSV. Mai apoi insa acestia s-au revansat fata de suporteri cu varf si indesat, inregistrand nu mai putin de 4 victorii consecutive. Etapa precedenta, gazdele au invins-o pe Venlo in deplasare, scor 4-0. Pe plan ofensiv, echipa arata foarte bine, cu 22 de goluri inscrise in 10 etape de campionat. Olandezul B. Linssen este omul cheie al echipei in Eredivisie, cu 6 goluri inscrise si 2 pase decisive oferite. H. Gong, O. Tannane, J. Blackman si C. Musonda nu vor putea evolua astazi, toti 4 avand probleme de ordin medical.

Oaspetii se afla la pamant

DEN HAAG

Den Haag insa, oaspetii se afla intr-un continuu picaj, fiind pe un loc retrogradabil. Acestia au 5 infrangeri consecutive si 12 goluri incasate in aceste dueluri. Acum 2 runde, oaspetii au pierdut pe teren propriu cu Ajax Amsterdam, scor 0-2. O etapa mai tarziu, Den Haag a fost invinsa de catre Zwolle, 3-1 in deplasare. Pe terenul celor de la Vitesse, acestia se impuneau ultima oara in August 2016. Atunci, Den Haag castiga cu scorul de 2-1 intr-un duel din Eredivisie, insa e putin probabil sa vedem astazi un astfel de rezultat. Antrenorul oaspetilor nu are niciun absent cheie pentru aceasta deplasare.

Este o diferenta imensa intre cele doua formatii, daca ne uitam la forma de moment. Vitesse e o formatie ce aspira la locurile de Champions League, in timp ce Den Haag incearca sa paraseasca “zona rosie”. Ma astept la o partida dominata in intregime de gazde si la un succes al lor fara mari emotii. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 2.00.

Ponturi fotbal Vitesse vs Den Haag

1 pauza / 1 final, cota 2.00 la Unibet