Ponturi fotbal Vitebsk vs Smolevichi – Vysshaya Liga

ponturi fotbal

Duminica 05.04.2020, de la ora 16:00, se va desfasura infruntarea Vitebsk vs Smolevichi, din cadrul rundei cu numarul 3 a primei ligi din Belarus.

Vitebsk

Gazdele si-au inceput aventura in noul sezon competitional cu dreptul. Acestia au reusit sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata celor de la Gorodeja, pe teren propriu. Unica reusita a fost defapt un autogol al lui Ignatenko in minutul 20. In prelungirile primei reprize, Vitebsk a ramas in 10 dupa eliminarea lui Kalenchuk. Acestia insa au reusit sa conserve rezultatul si si-au atribuit singurele puncte din acest sezon. In runda secunda, Vitebsk a fost din nou modesta pe plan ofensiv, insa de aceasta data a fost taxata. Echipa a cedat la Neman fara drept de apel, cu scorul de 1-0.

Smolevichi

De partea cealalta, Smolevichi are un singur punct obtinut dupa primele 2 runde si deja e implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii. In prima etapa, oaspetii de astazi au terminat la egalitate pe terenul celor de la Brest – scor 1-1. Mukhamedov a deschis scorul in minutul 55 din pasa lui Makarov. 14 minute mai tarziu insa, Brest a revenit pe tabela prin golul lui Gabi. In etapa urmatoare, Smolevichi s-a deplasat la Isloch Minsk, acolo unde a cedat cu scorul de 1-0, dupa reusita lui Yansane. Smolevichi reusea prima si singura victorie din istorie pe terneul celor de la Vitebsk, in Iunie 2014. Atunci, oaspetii castigau cu scorul de 1-0 intr-un duel la Vitebsk.

Avem fata in fata doua formatii modeste, fara aspiratii inalte in Vyyshaya Liga. Cele doua au reusit sa marcheze doar un gol in primele 2 runde, asadar nu cred ca vom vedea un duel dinamic. Ma astept la o infruintare echilibrata, o lupta de mijlocul terenului. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.43 pe care o regasim in prezent la Unibet.

Ponturi fotbal Vitebsk vs Smolevichi

sub 2.5 goluri, cota 1.43 la Unibet