Ponturi fotbal UTA Arad vs SCM Gloria Buzau – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal UTA Arad vs SCM Gloria Buzau: miercuri, ora 14:00, UTA Arad intalneste Gloria Buzau, in etapa a 17-a din Liga 2.

UTA Arad

Venita dupa doua rezultate de egalitate, UTA Arad se paote declara nemultumita. Totusi, au fost doua deplasari pe terenuri unde nu se castiga asa usor. 1-1 cu Universitatea Cluj si 0-0 cu FC Arges, acestea au fost cele doua confruntari.s-a ajuns la aproape trei luni de cand aceasta a suferit singurul esec stagional. Se intampla spre finalul lui august, intr-un duel avut in deplasare.

Cu toate acestea, Balint & CO.continua incet si sigur spre Liga 1. Se afla pe prima pozitie, cu 28 de puncte, la doua lungimi in spatele celor de la CS Mioveni. De asemenea, UTA Arad are un parcurs aproape impecabil acasa, unde a castigat cinci meciuri si are un egal. Remiza a venit dupa o disputa cu CS Mioveni, actualul lider al campionatului.

Gloria Buzau

Meciul de miercuri este special pentru Ilie Stan, tehnician care va infrunta echipa pe care a antrenat-o pentru prima oara. Acesta trebuie repede sa puna la punct un plan suficient de bun pentru a nu mai pierde. Gloria Buzau a pierdut precedentele doua confruntari, meciuri in care a evoluat acasa, in fata a doua echipe accesibile.

Pana la urma a terminat 0-1 cu Politehnica Timisoara si in etapa anterioara a cedat cu 1-2, in disputa cu Metaloglobus. Aceste doua infrangeri au atarnat destul de greu in clasament, unde se afla pe locul 10, cu 20 de puncte, la opt lungimi in spatele Petrolului din Ploiesti.

Meciul de miercuri cred ca are potential sa ne aduca goluri. Totusi, daca acestea or sa vina, cred ca vor apartine echipei gazda, o formatie care stie sa se faca remarcata. UTA Arad pe teren propriu este neinvinsa si mai mult decat atat, a pus mereu probleme. Fix asta astept sa faca si miercuri, iar la final sa treaca la pas de Gloria Buzau.

Ponturi fotbal UTA Arad vs SCM Gloria Buzau: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet