Ponturi fotbal Ucraina U21 vs Romania U21 – Preliminarii EURO

ponturi fotbal

Ucraina U21 vs Romania U21. Tinerii tricolori au o misiune dificila Vineri 9 Octombrie 2020, de la ora 18:30, in preliminariile Campionatului European U21.

Ucraina U21

Ucraina pierdea in mansa tur din Romania, cu scorul de 3-0. Duelul avea loc in 10 Octombrie 2019, cu multe inainte de pandemia de Coronavirus. De atunci lucrurile nu au mers atat de bine pentru ucrainieni, care nu mai pot claca. In acest moment, gazdele se afla pe locul 3 in clasament – la 9 puncte in spatele Romaniei. Acestia au si un meci in minus, asadar victoria este singurul lor obiectiv.

In ultima etapa, Ucraina U21 a trecut fara emotii de Finlanda U21, cu scorul de 2-0. Astazi cele doua nationale se vor intalni doar pentru a doua oara in istorie, la nivel de U21.

Romania U21

Romania U21 a trecut repede peste acel esec cu Danemarca si de atunci a mers aproape perfect. O singura sincopa au mai avut tricolorii, in remiza alba din Irlanda de Nord. In Septembrie, baietii lui Adrian Mutu si-au indeplinit misiunea si au scos 6 puncte din cele doua deplasari. Acestia au castigat cu Finlanda si Malta, 3-1 respectiv 3-0. Valentin Mihaila este vedeta acestei generatii, acesta reusind sa marcheze de 5 ori in preliminarii.

Atacantul crescut de Universitatea Craiova tocmai ce a semnat cu Parma si este gata de debutul in Serie A. Dennis Man si Olimpiu Morutan au fost chemati de urgenta la nationala, dupa ce au reusit sa se vindece de Coronavirus.

Echipa probabila: Vlad – Oprut, Pascanu, Ghita, Boboc – Baluta, Olaru, Morutan – Man, Ganea, Petrila

Fotbalul romanesc are viitor prin acesti pusti. Desi Ionut Radu, Florinel Coman, Razvan Marin, Puscas sau Hagi nu mai fac parte din lot, nationala U21 are inlocuitori pe masura. Morutan, Olaru, Ganea sau Petrila sunt tineri fotbalisti ce au demonstrat in ultima perioada. Ma astept la un meci bun al baietilor lui Adrian Mutu, care se pot desprinde definitiv de locul 3 cu o victorie. Cota oferita de casele de pariuri online este una mai mult decat tentanta, asadar mizam pe “2 solist“!

Ponturi fotbal Ucraina U21 vs Romania U21

2 solist, cota 2.75 la Betano