Ponturi fotbal Turris Turnu Magurele vs Universitatea Cluj – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Turris Turnu Magurele vs Universitatea Cluj: duminica, incepand cu 16;30, Turris intalneste Universitatea Cluj, in etapa cu numarul 18 din Liga 2.

Turris Turnu Magurele

Este interesant de urmarit cum reactioneaza jucatorii lui Turris dupa tot circul care s-a intamplat la mijlocul saptamanii. Antrenorul Marius Baciu a fost saltat de mascati dupa succesul cu 3-2 din partida cu Sportul Snagov. 3-2 a fost scorul, fiind si succesul care a pus capat seriei de cinci runde consecutive fara victorie.

Din cauza acestor probleme aparute in ultimele runde, au scos Turris Turnu Magurele din zona primelor locuri. Nu a dus-o foarte departe, ea ocupand locul 5, cu 27 de puncte. As zice ca este o diferenta nesemnificativa fata de primul loc, intre ea si liderul la zi sunt acum patru lungimi. Totusi, are un meci in plus si s-ar putea sa fie unul in care UTA Arad, actualul lider, se va distanta.

Universitatea Cluj

Sepcile rosii s-au trezit cand trebuiau si daca vor prinde o serie buna de victorii, se pot apropia de podium. Principalul obiectiv al Universitatii Cluj este acela de a promova, dar in situatia actuala este greu sa faca asta. Ocupa locul 13, cu 21 de puncte, avand doua lungimi avans fata de prima formatie care se afla sub linia rosie.

Totodata, diferenta dintre ea si echipa de pe locul al treilea este acum de sase lungimi. Momentan echipa este pe un drum bun, chiar in runda anterioara a reusit sa castige din nou, intr-un meci acasa. A fost 2-1 cu Concordia Chijna, Florescu si Kay marcand golurile victoriei in minutele 88 si 90+2.

Asa cum arata situatia actuala, cred ca meciul Turris Tunu Magurele vs Universitatea Cluj poate sa fie unul spectaculos. Echipele sunt motivate de succesul obtinut in runda anterioara si vor evolua la cel mai inalt nivel. Drept urmare, va recomand sa mergem impreuna pe un ambele marcheaza.

Ponturi fotbal Turris Turnu Magurele vs Universitatea Cluj: ambele marcheaza, cota 1.73 la Betfair