Ponturi fotbal Turcia vs Serbia – Nations League

UEFA Nations League 2020/21: favorite, cote la pariuri, program
UEFA Nations League 2020/21 - sursa agonasport

Joi 14.10.2020, de la ora 21:45, va avea loc infruntarea Turcia vs Serbia, din cadrul etapei a 4-a a grupelor Nations League.

Turcia

Turcia nu se descurca prea bine in aceasta editie de Nations League, nationala fiind lipsita de victorie. In prima etapa, acestia erau invinsi de catre Ungaria pe teren propriu, cu scorul de 0-1. A urmat o alta partida fara gol marcat de reprezentativa Turciei, pe terenul adversarei de astazi. In 6 Septembrie, cele doua formatii remizau alb.

Etapa precedenta, gazdele de astazi au reusit in sfarsit sa sparga gheata si au punctat in deplasarea din Rusia. Scorul final a fost insa de 1-1, iar Turcia e in cautarea unui succes. In luna Octombrie, “rosii” au remizat intr-un amical spectaculos cu Germania, incheiat cu scorul de 3-3.

Serbia

Nations League este o competitie de interes major pentru nationale modeste precum Serbia sau Turcia. Cu ajutorul unei clasari bune poti obtine tichetele catre un turneu final, daca in calificari ai avut un parcurs modest. Este si cazul Serbiei, care dupa calificarea la Campionatul Mondial din 2018, tinteste un loc la EURO 2020.

Sarbii au primit sansa de a evolua in play-off si au avut o prestatie solida in Norvegia. Acestia s-au impus cu scorul de 2-1 in prelungiri si sunt la un pas de grupe. Serbia se va duela pe 12 Noiembrie pe teren propriu, cu reprezentativa Scotiei. O partida ce la prima vedere pare mult mai accesibila.

Serbia nu impresioneaza nici ea in Nations League, cu un singur punct obtinut. Recent acestia au pierdut cu Ungaria pe teren propriu, scor 0-1. Ambele formatii sunt in cautarea victoriei cu care pot sa mai intre in cursa pentru prima pozitie. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza“, la o cota de 1.83 oferita de casa de pariuri Unibet.

Ponturi fotbal Turcia vs Serbia

ambele echipe marcheaza, cota 1.83 la Unibet