Ponturi fotbal Turcia vs Islanda – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Joi 14.11.2019, de la ora 19:00, va avea loc infruntarea Turcia vs Islanda, din cadrul rundei a 9-a a calificarilor EURO 2020.

Un punct ii califica pe turci

Turcia

Nationala Turciei se afla pe primul loc in Grupa H, la egalitate de puncte cu Franta. Acestia insa au avantajul meciului direct, dupa ce au castigat pe teren propriu si au scos o remiza inextremis in deplasare. Acel punct obtinut etapa precedenta prin golul lui K. Ayhan din minutul 82 se poate dovedi a fi de mare folos. Avansul fata de reprezentativa Islandei este de 4 puncte in acest moment. Daca acesta va fi mentinut si dupa duelul de diseara, Turcia isi face deja bagajele pentru EURO 2020. Defensiva echipei arata foarte bine, cu doar 3 goluri incasate in 8 etape, doua dintre ele avand loc in infrangerea din Islanda cu scorul de 2-1.

Echipa probabila: Gunok – Meras, Soyuncu, Demiral, Celik – Kahveci, Tekdemir, Tufan – Calhanoglu, Yilmaz, Tosun
Islandezii isi joaca ultima carte diseara

Islanda

Islanda a reusit doua calificari surprinzatoare la ultimele turnee, EURO 2016 si Campionatul Mondial din 2018. Mai mult decat atat, acestia au ajuns pana in sferturi la turneul final din 2016, iar astazi spera din nou la un european. Acestia se situeaza pe pozitia a 3-a a clasamentului, cu 15 puncte adunate in 8 etape. Echipa mai poate spera la primele 2 pozitii doar daca reuseste sa plece cu toate punctele de la Istanbul. Va fi insa o misiune foarte dificila, deoarece turcii nu au mai pierdut acasa de un an de zile. Ultima formatie ce se impunea aici este reprezentativa Suediei, care a castigat cu 1-0 in Noiembrie 2018 o partida de Nations League.

Echipa probabila: Halldorsson – Palsson, Fjoluson, Sigurdsson, Skulason – Sigurdsson, Sigurjonsson, Bjarnasson, Traustason – Sigurdsson – Sightorsson

Turcia are nevoie de un egal insa echipa trebuie sa nu se gandeasca la acest lucru. Islanda e o formatie periculoasa care daca va reusi cumva sa deschida scorul, se va inchide in defensiva si va astepta spatiile pe contra-atac. Ma astept la un duel incendiar si la o atmosfera de poveste in tribune. In aceste conditii, golurile ar trebui sa apara, iar eu va recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.02.

Ponturi fotbal Turcia vs Islanda

peste 2.5 goluri, cota 2.02 la Betano