Ponturi fotbal Tranmere vs Forest Green – League Two

114

Ponturi fotbal Tranmere vs Forest Green: vineri, 10 mai 2019, de la ora 21:45, pe “Prenton Park” se va disputa turul semifinalelor playoff-ului League Two. Tranmere primeste vizita celor de la Forest Green.

Are o victorie in ultimele sapte meciuri

Finalul de sezon al celor de la Tranmere nu a fost unul tocmai reusit, drept pentru care si rezultatelele au fost pe masura. In ultimele sapte runde ale sezonului regulat a avut o singura victorie. Totodata, cel mai recent duel a insemnat si cea mai recenta infrangere. Fara vreun interes anume, aceasta a pierdut cu 1-3 la Crawley, in urma unui meci slab.

Multumita cu locul 6, pe care a terminat datorita celor 73 de puncte, Tranmere a neglijat finalul de sezon. Tind sa cred ca nu a mai avut puterea sa lupte pentru a promova direct, avand in vedere ca sanse erau. Intre ea si ocupanta locului al doilea, care a promovat direct la final de sezon au fost sase puncte.

  • Echipa probabila: Davies – Caprice, McNutty, Monthe, Bakayogo – Morris, Banks, Harris, Pringle – Norwood, Jennings

Se apara bine

Forest Green este una dintre formatiile ale caror defensive au fost printre cele mai bune. Aceasta a incheiat sezonul regulat cu un rezultat de egalitate, 0-0, impotriva lui Exeter. La general a fost a patra in clasament, cu 74 de puncte. Teoretic avea sanse la promovarea directa, dar totul s-a narut in momentul cand a pierdut cu Crewe. Acest meci a avut loc in penultima etapa a sezonului regulat.

Pe de alta parte, urmeaza sa joace in deplasare si asta nu-i displace absolut deloc. In ultimele cinci asemenea dueluri din sezonul regulat, a bifat patru victorii. Una dintre ele a fost chiar pe terenul lui Tranmere (1-0), meciul jucandu-se in urma cu trei saptamani.

  • Echipa probabila: Montgomery – Shephard, Rawson, Gunning, Mills – McGinley, Winchester – Mondal, Brown, Williams – Doidge

Asa cum foarte bine s-a vazut si in sezonul regulat, Forest Green a fost echipa mai buna. Cred ca nu s-au schimbat lucrurile intr-o maniera categorica, astfel ca astept din nou sa obtina cel putin un egal. Ea a reusit in sezonul regulat sa castige ambele intalniri, a fost 3-1 jucand acasa si 1-0 pe terenul lui Tranmere, in urma cu nici macar o luna.

Ponturi fotbal Tranmere vs Forest Green: X2, cota 1.64 la Unibet