Ponturi fotbal Tondela vs Belenenses – Primeira Liga

ponturi portugalia

Duminica 01.12.2019, de la ora 17:00, vom avea parte de infruntarea Tondela vs Belenenses, din cadrul etapei a 12-a a primei ligi din Portugalia.

Gazdele au nevoie de stabilitate pe teren propriu
  • Tondela

Tondela a reusit sa castige doar una din ultimele 5 partide de campionat disputate pe teren propriu, iar suporterii asteapta mai multe de la favoriti. Acestia au ivnins-o in 3 Noiembrie pe Sporting la limita, cu scorul de 1-0. Dupa acest duel cu trupa din Lisabona insa, Tondela s-a deplasat al Ferreira, acolo unde a fost invinsa cu acelasi scor de 1-0. In prezent, gazdele ocupa pozitia a 15-a a clasamentului din Primeira Liga, cu 15 puncte adunate in 11 runde. Situatia nu este una rea, tinand cont de faptul ca diferenta fata de locul 4 este de doar 5 puncte. Pentru duelul de astazi, antrenorul nu ii are la dispozitie pe accidentatii Pite & M. Sanchez si pe suspendatul P. Sampaio.

Belenenses incearca sa paraseasca “zona rosie”
  • Belenenses

Nu mai putin de 5 absenti are antrenorul oaspetilor in aceasta dupa-amiaza. Kau, Diogo Calila, H. Koffi, G. Silva si F. Varela nu se vor afla in lot, toti avand probleme de ordin medical. Situatia celor de la Belenenses nu este una prea roz. Acestia se afla pe pozitia a 15-a in prima liga, la doar 3 puncte distanta de retrogradare. Etapa precedenta, Belenenses a suferit a 6-a infrangere a sezonului, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Sporting. Trupa lui Ribeiro este una din cele mai limitate in ofensiva, din Primeira Liga. Oaspetii au reusit sa marcheze doar 8 goluri in 11 partide de campionat.

Tondela si Belenenses sunt doua formatii modeste din Primeira Liga, ce isi propun in fiecare an o clasare cat mai buna. Niciuna nu are un obiectiv bine stabilit, iar lucrurile vin pe parcurs. In acest moment, Tondela mi se pare peste adversara sa. Victoria cu Sporting e posibil sa le fi dat incredere jucatorilor, care vor cauta al doilea succes consecutiv in fata propriilor spectatori.

Ponturi fotbal Tondela vs Belenenses

1 solist, cota 2.05 la Unibet