Ponturi fotbal Tara Galilor vs Ungaria – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Tara Galilor vs Ungaria: marti, 19/11/2019, de la ora 21;45, Tara Galilor si Ungaria vor fi adversare, in runda a zecea din calificarile la Euro 2020.

Tara Galilor

Revenirea galezilor i-a readus in lupta pentru calificarea la Euro 2020 si acum joaca pe masa cu aceasta calificare. Practic, victoria in acest meci ii duce pe Gareth Bale & Co. la turneul din vara anului viitor. Asta este posibil pentru ca se afla pe locul al treilea, cu 11 puncte, dar intalnesc echipa de pe treapta a doua. Un singur punct sta intre cele doua echipe, iar avantajul terenului propriu ii revina.

Echipa este pe val nu doar ca este neinvinsa in ultimele cinci dueluri, dar a reusit sa fie net superioara anumitor echipe. O victorie a pus in dreptul ei in runda anterioara, atunci cand scorul meciului din Azerbaijan a fost 2-0.

Ungaria

Maghiarii nu-si permit sa piarda, lucrul acesta este clar. Oricare alt rezultat in afara de victorie ii coboara de pe locul al doilea, unde se afla in momentul de fata. Au 12 puncte, unul mai mult fata de rivalii din aceasta seara si doua peste Slovacia. Egalul nu este deloc un rezultat potrivit, pentru ca in comparatie cu Slovacia, pierde la meciuri directe, care este criteriu principal.

In meciurile directe cu Slovacia, Ungaria a pierdut de fiecare data. La fel s-a intamplat si in urma cu putine zile, cand aceasta a disputat un meci de pregatire,incheiat cu 1-2, in fata Uruguayului. Nu a jucat in calificari pentru ca este o grupa de cinci echipe, iar in fiecare etapa, una dintre ele este nevoita sa stea pe bara.

In tur a fost 1-0 pentru Ungaria, dovada ca orice este posibil si in acest duel. Totusi, fiind un meci unde invingatoare se califica, cred ca meciul o sa fie unul echilibrat. Ambele vor astepta greseala si vor face tot ce se poate sa nu lase mingea adversarului. Drept urmare, am sa merg pe varianta in care nu se vor inscrie multe goluri. De altfel, ele sunt echipele cu cea mai mica medie de goluri inscrise in partidele lor.

Ponturi fotbal Tara Galilor vs Ungaria: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano