Ponturi fotbal Swansea vs Millwall – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Swansea vs Millwall: sambata, de la ora 17:00, pe Liberty Stadium, Swansea si Millwall vor fi rivale, in runda cu numarul 17 din Championship.

Swansea

Galezii trec printr-o perioada buna, cu un singur esec in ultimele patru confruntari. A fost un 0-3, acasa, cu Brentford. Totusi, precedentele trei jocuri au adus rezultate pozitive, un rezultat de egalitate, 2-2 cu Wednesday si alte doua victorii. Au dispus cu 1-0 si de catre rivalii lor galezi din Championship, respectiv Cardiff City.

Echipa continua sa se afla pe loc de play-off, acolo unde s-a situat in cea mai mare parte a timpului. Astfel, va aborda meciul de sambata din pozitia de ocupanta a locului 5, cu 29 de puncte. Are o singura lungime avans fata de urmatoarele doua clasate si orice greseala o poate arunca din zona play-off-ului, pentru cel putin o etapa.

Millwall

Londonezii nu trec chiar prin cele mai bune momente ale lor si lucrul acesta se vede prin simpla citire a clasamentului. Millwall se afla pe locul 15, cu 21 de puncte. Cel putin teoretic, daca prinde o serie de cateva victorii consecutive, poate urca considerabil. Intre ea si ultimul loc care asigura prezenta in play-off sunt acum sapte lungimi.

Cu toate astea, leii londonezi dau dovada de tarie. In runda anterioara au avut puterea sa se ridice peste asteptarile lui Charlton si au castigat cu 2-1, intr-un derby londonez. A fost un gol inscris de rezerva Smith in minutul 90+1. A fost suficient, pentru ca a pus inca o victorie in dreptul echipei.

Greu de spus daca Millwall o sa faca o figura frumoasa, dar cert este ca Swanea joaca fotbal. Cu atat mai mult pe teren propriu si tocmai din acest motiv cred ca sunt sanse sa vedem un meci frumos. Pana la urma gazdele sunt favorite in ochii caselor de pariuri si rezultatele de pana acum le dau dreptate. Am sa merg si eu pe acest deznodamant si dau crezare echipei mai bune.

Ponturi fotbal Swansea vs Millwall: gazdele castiga, cota 2.00 la Unibet