Ponturi fotbal Swansea vs Brentford – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Swansea vs Brentford: marti, de la 21:45, la Swansea, echipa locala o intalneste pe Brentford, in etapa a 13-a din Championship.

Swansea

Dupa un inceput bun de sezon, problemele au navalit peste Swansea. Asa se poate explica si faptul ca are o singura victorie in ultimele sapte jocuri oficiale. Aceasta a venit intr-o deplasare, la LonDra, in meciul cu Charlton. In runda anterioara a terminat la egalitate cu Barnsley, tot in urma unui meci jucat in deplasare.

Cu toate problemele pe care le-a avut, ramane cu doua infrangeri pana acum. Ea este pe locul al treilea, cu 22 de puncte, trei mai putine decat West Brom, liderul la zi din Championship. Zece dintre aceste puncte au venit cu Swansea in rol de gazda. Acolo si-a pus in cont trei victorii, o remiza si doua infrangeri.

  • Echipa probabila: Woodman – Naughton, Hoorn, Rodon, Bidwell – Grimes, Fulton – Ayew, Byers, Celina – Baston

Brentford

Londonezii de la Brentford au iesit bucurosi de pe teren, in meciul sustinut in weekend-ul trecut. A fost 3-2 in disputa 100% a echipelor din capitala, dar ea a evoluat acasa. De asemenea, este intr-o forma buna, cu o singura infrangere in ultimele cinci reprezentatii. De cand a venit in liga a doua din Anglia mi-a placut cum a pus problema.

O echipa capabila sa se bata la promovare, dar pentru asta trebuie sa puna la punct mai multe detali. In prezent ocupa locul al 13-lea, cu 15 puncte, la sase lungimi in spatele ultimului loc care duce-n play-off.

  • Echipa probabila: Martin – Dalsgaard, Jeanvier, Jansson, Henry – Dasilva, Jensen, Norgaard – Mbeump, Watkins, Benrahma

Pentru Swansea vs Brentford am ales sa mizez pe un meci cu goluri. Stiu ca ambele echipe au capacitatea de a se mobiliza exemplar atunci cand vor si pot produce spectacol. Si in ultimele trei dueluri directe am avut cel putin trei goluri inscrise, cele mai multe apartinnadu-i lui Swansea. Ea este echipa care a invins-o in precedentele sapte dueluri directe pe Brentford.

Ponturi fotbal Swansea vs Brentford: peste 2.5 goluri, cota 1,85 la Unibet