Ponturi fotbal Sutton vs Yeovil – National League

ponturi anglia

Ponturi fotbal Sutton vs Yeovil: sambata, de la ora 14:30, pe Gander Green lane, Sutton si Yeovil se vor duela in National League.

Liga Natională, Anglia
28 decembrie 2019
Sutton United14:30Yeovil Town

Sutton

Forma de moment este una foarte buna si a reusit sa fenteze esecul in precedentele sase dueluri din campionat. Cu cateva zile in urma, de Boxing Day, aceasta a terminat victorioasa. S-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Woking.  Acelasi Omar Bugiel a inscris ambele goluri ale acelei confruntari.

A fost pentru a doua oara consecutiv cand s-a impus la diferenta de doua goluri. Drept urmare, ea se afla pe locul 16, cu 33 de puncte, dar este aproape de zona rosie. Astfel, intre ea si Wrexham, echipa care se afla pe loc de retrogradare sunt acum patru lungimi. Asta si in conditiile in care sunt echipe in spate care au un meci mai putin

Yeovil

In runda anterioara a facut un meci spectacol. Yeovil s-a impus la scor in confruntarea cu Torquay, asta dupa ce a profitat din plin de toate ocaziile pe care le-a avut. 6-2 a indicat atunci tabela, dar evolua si pe propriul teren. Drept urmare, a profitat si de pasul gresit facut de colega ei din fruntea clasamentului si a egalat-o la puncte.

Drept urmare, Yeovil este pe locul al doilea, cu 48 de puncte. Tot atatea puncte au acumulat si cei de la Barrow. Intre ele fiind batalia pentru suprematia National League. Pe de alta parte, a jucat doua meciuri mai multe fata de rivala ei. Cu toate astea, ramane echipa cu cele mai multe goluri inscrise.

Cert este ca ambele traverseaza o perioada foarte buna si sunt hotarate sa joace de la un nivel ridicat. Drept urmare, astept sa vad un meci frumos, contrar ceea ce s-a intamplat in tur, atunci cand Yeovil a castigat cu 1-0. Astfel, ambele marcheaza mi se pare un pronostic care sta in picioare si are sanse bune sa fie realizabil.

Ponturi fotbal Sutton vs Yeovil: ambele marcheaza, cota 1.70 la Unibet