Ponturi fotbal Sunderland vs Portsmouth – League One

106
Ponturi fotbal Sunderland vs Portsmouth

Ponturi fotbal Sunderland vs Portsmouth: sambata, 11 mai 2019, de la ora 21:30, pe “Stadium of Light” se vor infrunta Sunderland si Portsmouth, in turul playoff-ului League One.

Sursa foto: mirror.co.uk

Sunderland are un drum greu

“Pisicile negre” nu au terminat sezonul regulat intr-o nota optimista. In ultimele patru etape, desi s-au dat goluri de ambele parti, Sunderland nu a castigat. In acest timp a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate, cat si doua infrangeri, 1-2, cu Southand si Fleetwood. E drept, trei dintre aceste dueluri s-au disputat pe teren strain.

Astfel, dintr-o favorita la promovare, Sunderland a terminat pe locul 5, cu 85 de puncte, cu sase mai putine decat Barnsley. Totusi, o speranta exista, pentru ca in cele 23 de meciuri disputate pe “Stadium of Light”, Sunderland a pierdut o singura data. A fost un meci antologic, incheiat cu 4-5 in fata celor de la Coventry.

Atacul este principala arma

Portsmouth este fost lider al campionatului, dar in urma unor meciuri mai slabe, a cazut mult in clasament. Astfel, la finalul sezonului regulat a incheiat pe locul 4, cu 88 de puncte, cu trei mai putine decat echipa care a terminat pe locul secund. Ultimele trei meciuri au retezat total sansele de promovare directa. In aceste dispute a reusit cumva sa dribleze victoria, bifand doua remize si un esec.

In ultima runda a reusit sa joace modest, dar era oarecum usor de explicat pentru ca stia ca nu mai are sansa de a promova. A fost 1-1 meciul contra celor de la Accrington, Ben Close a inscris unicul gol. A fost a 14-a partida consecutiva in care a reusit sa inscrie cel putin un gol, 12 dintre aaceste jocuri s-au jucat in League One.

Cele doua echipe s-au duelat de trei ori in acest sezon. Au fost meciurile din tur si retur, cat si finala EFL Trophy, unde Portsmouth s-a impus la penalty-uri. Toate aceste dueluri au fost spectaculoase, marcandu-se cel putin cate un gol de fiecare parte.

Cunoscandu-si punctele vulnerabile, cele doua echipe astept sa ne propuna un nou joc spectaculos. Este drept, implicarea este una diferita, dar atat Sunderland cat si Portsmouth au aratat ca stiu sa joace fotbal.

Ponturi fotbal Sunderland vs Portsmouth: ambele marcheaza, cota 1.84 la Unibet