Ponturi fotbal Stuttgart vs Nurnberg – 2.Bundesliga

ponturi germania

Luni 9 Decembrie, de la ora 21:30, se va desfasura infruntarea Stuttgart vs Nurnberg, din cadrul etapei a 16-a a ligii secunde din Germania.

  • Stuttgart continua sa se zbata in mediocritate

Stuttgart

VFB Stuttgart era candva o formatie de top in Bundesliga, care tintea un loc european an de an. Acum, acestia se zbat in mediocritatea din liga secunda, iar echipa nu da semne ca ar fi favorita la promovare. In prezent, gazdele ocupa pozitia a 4-a a clasamentului din 2.Bundesliga, cu 26 de puncte acumulate in 15 runde. Etapa trecuta, Stuttgart a fost invinsa in deplasare de catre Sandhausen, cu scorul de 2-1. Acestia se afla la 3 puncte distanta de primele 2 locuri, pozitii ce faciliteaza o promovare directa in primul esalon. Cel mai bun om al echipei este germanul H. Al Ghaddioui, acesta reusind sa inscrie de 5 ori si sa ofere o pasa decisiva.

  • Aceeasi situatie o putem regasi la oaspeti

Nurnberg

Nurnberg este si ea o formatie obisnuita cu fotbalul de cel mai inalt nivel. Acestia nu mai gasesc insa calea catre prima liga, iar acum au emotii si in privinta retrogradarii din 2.Bundesliga. Oaspetii ocupa pozitia a 16-a a clasamentului, cu doar 15 puncte acumulate in tot atatea runde. Etapa precedenta, Nurnberg a suferit a 6-a infrangere a sezonului, dupa un 0-2 pe teren propriu cu Wehen. Ultima victorie a oaspetilor dateaza din luna Septembrie. Atunci, echipa se impunea categoric pe terenul celor de la Hannover, scor 4-0. Pe terenul celor de la Suttgart, Nurnberg reusea sa se impuna ultima oara in Februarie 2011, 4-1 intr-o partida de Bundesliga.

Acum cativa ani acest duel ar fi fost unul interesant din Bundesliga. Acum insa, cele doua formatii se intalnesc in liga secunda, acolo unde par sa aiba drumuri diferite. VFB Stuttgart se lupta pentru o revenire in primul esalon, in timp ce oaspetii incearca sa evite retrogradarea in liga a 3-a. Ma astept sa vad un duel dominat in intregime de gazde, fapt pentru care recomand pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Stuttgart vs Nurnberg

1 solist, cota 1.67 la Unibet