Ponturi fotbal Stuttgart vs Freiburg – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Stuttgart vs Freiburg – Bundesliga

Sambata, incepand cu ora 16:30, pe Mercedes-Benz Arena, VFB urmeaza sa intalneasca Freiburg, in runda inaugurala din Bundesliga 2020/21.

VFB Stuttgart

Svabii au inceput foartebine sezonul competitional si dupa primele 90 de minute au reusit sa iasa cu fruntea sus. Desi evoluau in deplasare, Hansa Rostock a fost o echipa prea mica pentru posibilitatile lui VFB, iar rezultatul a fost in consecinta. 1-0, cu Wamangituka unic marcator in chiar primul tur al Cupei Germaniei.

Revenita la nivel de prim esalon, formatia din Stuttgart trage sperante ca se poate clasa deasupra liniei rosii. Are si rivale multe, aspect care trebuie sa conteze inca din prima runda. A reusit performanta de a promova dupa ce s-a clasat pe locul al doilea la finalul sezonului anterior, cu 58 de puncte.

Maxime Awoudja, Philipp Forster, Nicolas Gonzalez, Lilian Egioff, Konstantinos Mavropanos

  • Echipa probabila: Kobel – Kempf, Anton, Stenzel – Castro, Endo, Coulibaly, Sosa – Didavi, Fundu – Kalajdzic

SC Freiburg

A reusit sa incheie sezonul anterior cu o victorie spectaculoasa, 4-0, acasa, in compania mult incercatei echipei Schalke. De un succes a avut parte Freiburg si in primul meci oficial ala cestei stagiuni. Kwon Chang-Hoon si Schmid au fost cei doi marcatori in succesul cu 2-1 in disputa cu Mannheim, din turul I al Cupei Germaniei.

Echipa a mers bine si in meciurile de pregatire. Intr-un interval de doua saptamani a disputat patru jocuri de pregatire, reusind sa castige trei si intr-un altul sa incheie la egalitate. Un alt plus pe care echipa il are este disponibilitatea de a inscrie goluri. A facut-o in ultimele cinci jocuri oficiale.

Mark Flekken este accidentat.

  • Echipa probabila: Uphoff – Schmid, Lienhart, Heintz, Gunter – Grifo, Sallai, Holler, Keitel – Petersen Holer

Desi se joaca la Stuttgart vorbim despre un meci intre o proaspat promovata si o echipa care stie sajoace la nivel de prima liga. Freiburg stie sa duca mingea in atac, are ocazii de poarta si astept cel putin un gol din partea ei. In acelasi timp, VFB are entuziasm si un lot care joaca bine impreuna.

Ponturi fotbal Stuttgart vs Freiburg: ambele marcheaza, cota 1.60 la Unibet