Ponturi fotbal Stuttgart vs Frankfurt – Bundesliga

Ponturi fotbal Stuttgart vs Frankfurt – Bundesliga
Ponturi fotbal Stuttgart vs Frankfurt – Bundesliga - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Stuttgart vs Frankfurt – Bundesliga

Sambata, 7 noiembrie, de la ora 16:30, pe Mercedes-Benz Arena, VFB Stuttgart si Eintracht Frankfurt se vor infrunta. Meciul este transmis pe plaformele live ale caselor de pariuri si face parte din etapa cu numarul 7 a Bundesligii.

VFB Stuttgart

Echipa trebuie sa se descurce fara Mavropanos, Mola si Thommy, acestia lipsesc, in timp de Awoudja este incert. Antrenorul Pellegrino Matarazzo este un tehnician cu fler sau cel putin asta reiese din rezultatele echipei sale. VFB este neinvinsa de aproape doua luni, iar in timpul acesta si-a trecut in cont cinci rezultate pozitive la rand.

In etapa anterioara a plecat cu un punct de la Gelsenkirchen si asta dupa ce tabela a indicat 1-1. Astfel, pe langa seria de rezultate pozitive, VFB nu a ratat vreun meci in care sa inscrie cel putin un gol. Drept urmare, desi are statut de proaspat promovata ea se afla la mijlocul clasamentului, respectiv pe locul 9, cu 9 puncte.

  • Echipa probabila: Kobel – Stenzel, Karazor, Kempf – Silas, Endo, Mangala, Sosa – Didavi, Castro (c) – Gonzalez

Eintracht Frankfurt

Vulturii nu se regasesc si asta nu de acum ci de la inceputul lunii octombrie, de la acel succes cu 2-1 impotriva lui Hoffenheim. Intre timp s-au disputat alte trei runde si in tot acest timp au bifat doua rezultate de egalitate si un esec la scor, 0-5, in deplasare, cu Bayern. Insa, cel mai recent joc s-a disputat sambata trecuta si s-a incheiat 1-1, cu Bremen.

Continua sa evolueze modest, departe de echipa care juca in semifinalele UEFA Europa League din urma cu cativa ani. Asadar, cu o linie de clasament alcatuita din doua victorii, tri remize si un esec este pe 10, cu 9 puncte, dar -2 in dreptul golaverajului.

  • Echipa probabila: Trapp – Abraham (c), Hasebe, Hinteregger – Toure, Rode, Ilsanker, Younes – Kamada – Dost, Silva

Frankfurt a castigat trei din ultimele patru meciuri directe, dar au fost meciuri frumoase, in care golurile nu au lipsit. Svabii nu se dau inapoi de la meciuri in care sa inscrie, iar apararea oaspetilor nu este una tocmai sigura pe ea. Drept urmare, Stuttgart vs Frankfurt este un joc care inclina spre un meci spectaculos si ma vo indrepta spre un pariu pe goluri.

Ponturi fotbal Stuttgart vs Frankfurt: peste 2.5 goluri, cota 1.51 la Betano