Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon: sambata, de la ora 18:30, Stade de la Meinau este locul de intalnire al celor de la Strasbourg si Lyon, din etapa a 15-a.

Strasbourg

S-a trezit  „monstrul” din jucatorii lui Strasbourg, care au reusit sa obtina trei victorii in ultimele patru meciuri din Ligue 1. Au fost dueluri in fata unor echipe accesibile, de aici si diferenta mare de scor in unele partide. Astfel, in precedenteled= doua confruntari din campionat a dat opt goluri, dupa 4-1 cu Nimes si 4-0 la Amiens.

Gratie acestei forme bune, Strasbourg a urcat pana pe locul 12 in Ligue 1, cu 18 puncte. Sunt patru echipe la egalitate de puncte, ordinea in clasament se face datorita golaverajului. Ea este fericita din aceasta privinta, avand in vedere ca are un gol mai mult inscris decat cele 14 primite.

  • Echipa probabila: Sels – Lala, Simakan, Mitrovic, Caci – Djiku – Sissoko, Thomasson, Fofana – Mothiba, Ajorque

Lyon

Si ea in preajma adversarei sale in ceea ce priveste clasamentul, Lyon ocupa locul 9, cu 19 puncte. Sunt trei lungimi pana al Bordeaux, echipa care se afla pe loc de Europa League. Desigur, obiectivul principal al echipei la care evolueaza si Ciprian Tatarusanu este acela de a termina pe podium. Acest lucru nu este deloc imposibil, cu atat mai mult cand echipa da semne de revenire.

Lyon in ultima saptamana a avut mult de munca, dar pana la urma a scos-o cu bine in campionat. Acolo unde, in runda anterioara a castigat cu 2-1 in fata celor de la Nice. Insa, in Liga Campionilor a avut mult de tras, chiar la inceputul saptamanii fiind invinsa cu 2-0 de Zenit si asta a facut-o sa cada pe 3 in grupa din care face parte.

  • Echipa probabila: Lopes – Tete, Andersen, Denayer, Kone – Lucas, Tousart, Reine-Adelaide – Cornet, Dembeel, Terrier

Strasbourg a stiut sa o puna la locul ei pe Lyon, echipa pe care a invins-o de doua ori in ultimele cinci meciuri directe. Pe de alta parte, golurile n-au lipsit din meciurile lor, cu atat mai mult cand au jucat Stade de la Meinau. Drept urmare, astept si eu de la acest meci sa vedem cel putin un gol pe repriza.

Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon: se marcheaza in ambele reprize, cota 1.66 la Betano