Ponturi fotbal St. Pauli vs Nurnberg – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal St. Pauli vs Nurnberg este o disputa din cadrul etapei cu numarul 26 din esalonul secund al Germaniei, aceasta urmand sa se joace duminica, de la ora 14:30, pe “Millerntor-Stadion”.

2. Bundesliga, Germania
17 mai 2020
FC St. Pauli13:301. FC Nürnberg

St. Pauli

Conform agentiilor de pariuri, porneste ca favorita, ceea era oarecum de asteptat, fiind ce-i drept o echipa ceva mai buna, daca ne luam dupa evolutiile din actuala editie de campionat.

Gazdele acestei partide se afla in prezent pe locul 11 al clasamentului. Sunt la cinci puncte de pozitia a 16-a, prima care poate duce in divizia a treia. De-a lungul celor 25 de etape de campionat au obtinut 30 de puncte, reusind sapte victorii si noua remize. Dispun de un golaveraj pozitiv, tinand cont ca au marcat 33 de goluri, primind cu unul mai putin.

Ultima infrangere a celor de la St. Pauli a avut loc in februarie, cand pierdeau cu Kiel. De atunci au disputat patru jocuri, in acestea reusind victorii cu Hamburg si Osnabruck, remizand cu Dynamo Dresda si Sandhausen.

Nurnberg

Este departe de echipa ce evolua in prima divizie, in prezent fiind una dintre cele mai slabe formatii din esalonul secund, fapt pentru care agentiile de pariuri o dau ca outsidera in aceasta partida.

Oaspetii se afla in zona inferioara a clasamentului, pe locul 14, la un punct de adversarii lor. Cele 25 de etape le-au adus sapte succese si opt remize, suferind zece esecuri. Pe parcursul acestor partide au marcat de 34 de ori, incasand nu mai putin de 45 de goluri.

Nurnberg nu are un bilant grozav in duelurile recente cu St. Pauli. In precedentele cinci intalniri, aceasta nu a obtinut nicio victorie, remizand de trei ori, suferind doua esecuri.

Pronostic

Dupa o pauza de mai bine de doua luni, este greu sa ajungem la o concluzie. Judecand insa dupa faptul ca vorbim de doua echipe de valori apropiate, care au mare nevoie de puncte, ne asteptam la un meci pe contre, de aceea mizam pe varianta golurilor, la o cota de 1.68 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal St. Pauli vs Nurnberg: ambele marcheaza -> cota 1.68