Ponturi fotbal St. Johnstone vs Ross County – Premiership

ponturi scotia

Duminica 29 Decembrie, de la ora 17:00, vom asista la infruntarea St. Johnstone vs Ross County, din cadrul etapei a 21-a a primei ligi scotiene.

Premiership, Scoția
29 decembrie 2019
St Johnstone17:00Ross County
  • Gazdele se afla pe o panta ascendenta

St. Johnstone

St. Johnstone a reusit sa evite infrangerea in ultimele 4 partide de camionat, iar jocul echipei este din ce in ce mai bun. Mai mult de atat, gazdele de astazi nu au incasat gol in aceste dueluri si cu siguranta astazi vor avea initiativa. Acum 2 runde, St. Johnstone inregistra o remiza alba pe teren propriu, in compania celor de la St. Mirren. Mai apoi, echipa se impunea la limita in deplasarea de la Hamilton, cu scorul de 1-0. In urma acestor rezultate pozitive, cei de la St. Johnstone au ajuns pe pozitia a 9-a a clasamentului, la doar 4 puncte distanta de play-off.

  • Se realizeaza astazi rocada?

Ross County

Ross County e ocupanta pozitiei a 8-a din Premiership, la un punct deasupra celor de la St. Johnstone. In ultima vreme insa echipa evolueaza modest, avand 2 infrangeri consecutive. Etapa precedenta, Ross County a fost invinsa pe teren propriu de catre Motherwell, scor 1-2. Oaspetii au probleme serioase in compartimentul defensiv, acolo unde nicio echipa din Premiership nu sta mai rau decat ei. Ross County a incasat nu mai putin de 41 de goluri in 19 runde, iar acest lucru si-a pus amprenta asupra clasarii lor.

St. Johnstone este una din cele mai pragmatice formatii din Premiership. Echipa a inscris doar 15 goluri pana in acest moment, cel mai putin din Premiership. Chiar si asa, lucrurile stau incurajator de bine pentru gazde. Acestia au 4 puncte de recuperat fata de locul 6 ocupat de Kilmarnock, care pierde pe banda rulanta. Avantajul celor de la St. Johnstone sunt insa cele 2 etape restante, asadar echipa are o sansa uriasa de a ajunge in play-off. In aceste conditii, cu forma slaba arata de oaspeti, ma astept sa vad o partida dominata de gazde. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.80.

Ponturi fotbal St. Johnstone vs Ross County

1 solist, cota 1.80 la Unibet