Ponturi fotbal St. Etienne vs Montpellier – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal St. Etienne vs Montpellier: duminica, 24 noiembrie, de la ora 18:00, St. Etienne si Montpellier sunt rivale, vor juca pe Stade Geoffroy-Guichard. Partida face parte din runda cu numarul 14 din Ligue 1.

St. Etienne

Alb-verzii vin dupa o perioada buna, care dateaza de mai bine de doua luni. In tot acest timp au reusit sa puna in dreptul lor noua meciuri consecutive fara esec. Cinci dintre ele au fost victorii, asa cum s-a intamplat si in cel mai recent duel. 3-2 a fost scorul cu Nantes, un rezultat cu atat mai bun, avand in vedere ca a evoluat in deplasare.

De asemenea, echipa a bifat rezultate pozitive atat in Ligue 1, cat si in Europa League. Este sus in clasament, pe locul 4, cu 21 de puncte, la o singura lungime in spatele lui OM; cea care se afla pe 2. Totusi, revenirea pe Stade Geoffroy-Guichard este de bun augur, fiind locul unde ASSE a luat sase puncte in precedentele doua asemenea jocuri.

Montpellier

Si ea invingatoare in etapa trecuta, a reusit sa o repuna pe Toulouse. A fost un meci pe care l-a controlat inca de la inceput si drept urmare, a terminat cu o victorie la scor, 3-0. Laborde, Le Tallec si Savanier si-au trecut atunci numele pe tabela de marcaj. Totusi, important a fost si ca a reusit sa urce in clasament, acum aflandu-se pe locul 6, cu 19 puncte.

Este o lupta stransa acolo, intre echipa de pe locul al doilea si cea de pe locul 14 sunt sase lungimi. Asta inseamna ca o greseala poate strange tot mai mult lucrurile. Insa, faptul ca ea joaca in deplasare nu este tocmai pozitiv. In cele sase deplasari avute deja, nu a reusit sa obtina victoria. A pus in dreptul ei trei victorii si tot atatea infrangeri.

Tinand cont de ce s-a intamplat pana acum, este greu de spus care dintre ele este cu adevarat favorita. Totusi, eu cred ca Saint Etienne poate termina neinvinsa, avand in vedere si forma de moment, dar si avantajul de a juca acasa. Montpellier are probleme in a se mobiliza suficient de bine in deplasare si drept urmare, nu a reusit sa castige.

Ponturi fotbal St. Etienne vs Montpellier: 1X pauza – 1X final, cota 1.50 la Betano