Ponturi fotbal Spartak Moscova 2 vs Luch – Rusia FNL

ponturi rusia

Duminica 17 Noiembrie, de la ora 12:30, se va desfasura infruntarea Spartak Moscova 2 vs Luch, din cadrul etapei a 24-a a esalonului secund rusesc.

Se infrunta doua formatii modeste

Spartak Moscova 2

Trupa secunda a celor de la Spartak Moscova nu impresioneaza cu nimic pana in acest moment. Acestia au pierdut de 11 ori in primele 23 de etape si sunt la doar 2 puncte distanta de la retrogradare. Obiectivul echipei insa nu este unul clar si jucatorii evolueaza pentru a se dezvolta si a ajunge in lotul primei formatii. Etapa precedenta, gazdele de astazi au pierdut pe teren propriu, 1-3 in fata celor de la Armavir. Spartak Moscova 2 sta foarte prost pe plan defensiv, cu 40 de goluri incasate pana acum. Doar Tekstilshtik a clacat de mai multe ori in aparare, primind 46 de goluri.

Oaspetii se afla intr-o situatie ingrata

Luch

Daca pentru Spartak Moscova 2 locul in clasament nu este ingrijorator, ei bine pentru Luch situatia e cu totul alta. Acestia se afla pe pozitia a 17-a, la 4 puncte sub adversra de astazi. Un nou esec astazi pentru oaspeti ar insemna afundarea in subsolul clasamentului, asadar echipa trebuie sa se trezeasca. Problema insa este faptul ca jucatorii nu arata mai nimic, pierzand de 4 ori in precedentele 5 partide de campionat. Runda trecuta, Luch a cedat pentru a 3-a oara consecutiv in FNL, in urma unui 3-1 pe terenul celor de la Yaroslavl. In deplasarile la Spartak Moscova 2, oaspetii au castigat o singura data, in Septembrie 2017.

Luch este echipa ce trebuie sa forteze astazi mai mult, insa nu stiu daca are resursele necesare. De partea cealalta, Spartak Moscova 2 e o formatie imprevizibila, ce alterneaza evolutiile bune cu cele modeste. Luch are o ofensiva firava, cu doar 23 de goluri inscrise in tot atatea etape. Ma astept la o partida anosta, lipsita de spectacol, asa cum liga secunda a Rusiei ne obisnuieste. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.73 pe care o regasim la Unibet.

Ponturi fotbal Spartak Moscova 2 vs Luch

sub 2.5 goluri, cota 1.73 la Unibet