Ponturi fotbal – Southend – Walsall – League One – 23.10.2018

Partida spectaculoasa se anunta pe “Roots Hall”, infruntare programata sa se dispute intre Southend – Walsall, in runda cu numarul 15 din League One.

Southend pare usor favorita, cifrele pe care acasele de pariuri le-au indreptat spre ea sunt intr-o usoara scadere si asta contravine putin rezultatului obtinut in etapa trecuta. Cu nici cinci zile in urma, aceasta n-a putut puna capat pozitiv unui meci cu Coventry, rezultatul final al acelui meci a fost 12.  A scazut suficient de mult in clasament, ocupa locul 12, cu 20 de puncte, dar traverseaza o perioada relativ bun, dat fiind faptul ca acel esec a fost singurul din ultimele sase meciuri pe care le-a jucat in campionat. Dincolo de asta, Southend in deplasare trebuie sa se puna mai bine la punct, are deja patru infrangeri din sapte meciuri disputate.

Walsall pare sa aiba mai mult potential, dar trece printr-o situatia asemanatoare rivalei sale din meciul de marti, in sensul ca a pierdut meciul avut in etapa anterioara, cand a cedat cu 0-2 in fata unei contracandidate in lupta pentru play-off, Luton. A fost a treia infrangere a sezonului, dar una singura dintre aceste rezultate au venit in cele sapte meciuri pe care le-a jucat in deplasare. Restul meciurilor au fost victorii (4) si alte doua remize, meciuri in care golurile n-au intarziat sa apara. In acelasi timp, pare ca au devenit tot mai rare datile cand ambele inscriu intr-un joc al lui Walsall, cel putin in ultimele patru etape am avut mereu goluri dintr-o singura parte, un singur gol a inscris ea si adversarii de alte trei ori.

Asa cum am spus si anterior, avand in vedere ca Walsall joaca destul de bine in deplasare, inclin sa vedem cel putin un gol din partea ei, Southend aratandu-se accesibila in meciurile de pe teren propriu. Totusi, n-as exclude ca ambele sa isi spuna punctul de vedere, din ultimele doua jocuri disputate pe “Roots Hall”, ambele s-au terminat cu cel putin trei goluri.