Ponturi fotbal Southampton vs West Brom – Premier League

ponturi anglia

Duminica 4 Octombrie 2020, de la ora 14:00, va avea loc infruntarea Southampton vs West Brom, din cadrul etapei a 4-a a primei ligi din Anglia.

Southampton

Sfintii nu mai reusesc sa lupte pentru un loc european de multi ani. Startul acestui sezon nu a adus nici el prea multe sperante pentru suporteri. Alb-rosii au pierdut cu Crystal Palace si Tottenham in primele 2 runde. Cu trupa lui Jose Mourinho, gazdele de astazi au incasat nu mai putin de 5 goluri.

Echipa si-a revenit din punct de vedere defensiv in runda a 3-a, contra celor de la Burnley. Southampton a reusit sa castige cu scorul de 1-0. Gazdele au parasit devreme Cupa Ligii Angliei, dupa un 0-2 pe teren propriu cu Brentford. Redmond are unele probleme la glezna si nu va fi inclus in lot astazi.

West Brom

Cei de la West Brom nu se pot baza astazi pe suspendatul Gibbs si accidentatii Zohore, Grosicki, Hegazy & Ivanovic. Fara ei, oaspetii incearca sa obtina primul succes al sezonului in Premier League. In primele 2 etape, alb-albastrii au fost invinsi drastic de Leicester si Everton. La fel ca adversarii lor, cei de la West Brom au clacat in defensiva, incasnad nu mai putin de 8 goluri.

Etapa precedenta, echipa a avut in mana victoria cu Chelsea. Oaspetii au condus-o pe trupa lui Lampard cu 3-0 la pauza si nu au scuze pentru ce s-a intamplat in repriza secunda. Londonezii au revenit pe tabela si au smuls un punct la care nimeni nu mai spera.

Este un meci ce ar trebui sa ne ofere spectacol. Ultima oara, cele doua se intalneau in 2018, atunci cand se marcau in total 8 goluri. De altfel, in primele etape acestea au incasat goluri pe banda rulanta. Tocmai de aceea astazi merg pentru pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.77.

Ponturi fotbal Southampton vs West Brom

peste 2.5 goluri, cota 1.77 la Betano