Ponturi fotbal Smolevichi vs Soligorsk – Vysshaya Liga

ponturi fotbal

Duminica 12 Aprilie, de la ora 17:00, se va desfasura infruntarea Smolevichi vs Soligorsk, din cadrul etapei a 4-a a primei ligi din Belarus.

Smolevichi

Smolevichi este inca in cautarea primului succes din 2020. Echipa a inceput cu o remiza promitatoare pe terenul celor de la Brest – scor 1-1. Golul echipei a fost marcat de Mkhamedov, acesta fiind si singurul din aceasta stagiune. Mai apoi, Smolevichi s-a deplasat la Isloch Minsk, acolo unde a cedat cu scorul de 1-0. Tot cu 0-1 au pierdut gazdele de astazi si etapa precedenta, in fata celor de la Vitebsk. Smolevichi a mai primit pana acum vizita celor de la Soligorsk de 2 ori. De fiecare data gazdele au pierdut cu scorul de 0-2, asadar vedem de ce astazi au o cota atat de mare la victorie.

BONUS 100% PANA LA 500 RON

Soligorsk

Soligorsk se afla pe pozitia a 9-a a clasamentului din Vysshaya Liga, cu 4 puncte adunate dupa 3 etape. Echipa a pierdut in prima runda de pe teren propriu, 0-1 cu Zhodino. Mai apoi, acestia au inregistrat prima si singura victorie a sezonului – 2-0 in deplasarea de la Gorodeja. Etapa precedenta, Soligorsk a remizat alb in propriul fief, contra celor de la Neman. Acum cateva zile, oaspetii de astazi au disputat mansa tur a semi-finalelor Cupei Belarusului. Acestia au avut o prestatie modesta in deplasarea de la Brest si au cedat fara drept de apel, scor 2-0.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de 3 ori pana in acest moment, toate disputele avand loc in 2018 si 2019. Soligorsk a reusit sa castige mereu fara a incasa gol si e evident de ce are o cota de 1.57 in deplasare. Smolevichi nu arata prea mult fotbal in actuala stagiune si ma astept sa vad un duel dominat integral de oaspeti. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist“, la o cota de 1.57 pe care o ofera Betano.

Ponturi fotbal Smolevichi vs Soligorsk

2 solist, cota 1.57 la Betano