Ponturi fotbal Smolevichi vs Energetik BGU – Vysshaya Liga

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Smolevichi vs Energetik BGU este partida ce deschide etapa in Belarus, aceasta avand lovitura de incepere programata vineri, la ora 16:00, urmand sa se joace pe “Haradski Stadium”.

Premier League, Belarus
01 mai 2020
Energetik BGU15:00Smolevichi

Smolevichi

Este una dintre cele mai slabe echipe din Belarus, daca ne luam dupa performantele din aceasta stagiune. E drept, este totusi o formatie venita din esalonul secund, lipsindu-i experienta.

Inainte de inceperea acestei etape, se situeaza in zona inferioara a clasamentului. Ocupa mai exact penultima pozitie, cu doar trei puncte acumulate in sase etape. Pana acum a obtinut doar trei rezultate fara egalitate, fiind fara victorie. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcand doar trei goluri, primind cu patru mai multe.

Cei de la Smolevichi au rezultate bune in duelurile recente cu adversara lor. Acestia au castigat ultimele trei confruntari, impunandu-se de fiecare data la scor minim.

Energetik BGU

Este o echipa ceva mai buna, ca valoare, experienta, dar si evolutii. Asadar, este usor favorita in aceasta disputa, judecand dupa cotele oferite de majoritatea agentiilor de pariuri.

In prezent ocupa un decent loc sapte, fiind la sase puncte de adversara sa. Cele sase etape de campionat i-au adus trei succese si trei esecuri, partide in care a marcat de sase ori, incasand sapte goluri.

Cei de la Energetik BGU au inceput in forta in noul sezon, cu trei succese consecutive. Acestia sunt insa in picaj, trecand printr-o forma foarte slaba. Vin dupa trei infrangeri la rand, cu Zhodino, Gorodeja si Neman Grodno, toate fara gol marcat.

Pronostic

Cele doua echipe trec printr-o perioada nefasta, avand cifre modeste din punct de vedere al ofensivei. Asadar, ne asteptam la un duel anost, in care nu se va marca mult. Luam in considerare si statistica infruntarilor directe, din cele opt dueluri din ultimii sase ani, doar intr-unul inscriindu-se de minim trei ori. Mizam astfel pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cota de 1.50 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Smolevichi vs Energetik BGU: sub 2,5 goluri -> cota 1.50