Ponturi fotbal Smolevichi vs Dinamo Minsk – Vysshaya Liga

ponturi fotbal

Vineri 24 Aprilie, de la ora 18:00, va avea loc infruntarea Smolevichi vs Dinamo Minsk, din cadrul etapei a 6-a a primei ligi din Belarus.

Premier League, Belarus
24 aprilie 2020
Smolevichy17:00Dinamo Minsk

Smolevichi

Smolevichi a inceput dezastruos acest sezon, iar echipa nu a reusit inca sa inregistreze vreun succes. In prima runda, gazdele de astazi au remizat la Brest cu scorul de 1-1. Au urmat doua infrangeri la limita cu scorul de 0-1, in fata celor de la Isloch Minsk si Vitebsk. Mai apoi, Smolevichi a remizat alb in fata propriilor suporteri, contra celor de la Soligorsk. Etapa precedenta, Smolevichi a scos inextremis o remiza pe terenul celor de la Belshina, scor 1-1. Dupa ce Glbeko a deschis scorul in minutul 80 din penalty, Barsukov a egaliat tot din lovitura de pedeapsa, in minutul 90. Pe teren propriru, gazdele nu au mai castigat o partida oficiala din Octombrie 2019. Atunci, acestia treceau de Lida cu scorul de 4-1, intr-un duel de campionat.

BONUS 100% PANA LA 300 RON

Dinamo Minsk

Dinamo Minsk nu indeplineste asteptarile in debutul acestui sezon, avand 3 infrangeri suferite in primele 5 dueluri. Pe teren propriu insa, lucrurile au stat ceva mai bine in ultima vreme. Acum 3 runde, Dinamo a invins-o pe Zhodino cu scorul de 2-0. A urmat o sincopa in deplasarea de la Gorodeja, acolo unde a cedat cu scorul de 1-0. Etapa precedenta, Dinamo Minsk a surclasat-o pe Neman in fata a catorva sute de suporteri, scor 2-0. Y. Shikavka este omul cheie al echipei in acest debut de sezon. Acesta a reusit sa marcheze de 2 ori si sa ofere o pasa decisiva.

Dinamo Minsk a mai evoluat de doua ori pe terenul celor de la Smolevichi si de fiecare data a reusit sa se impuna. E o diferenta majora intre cele doua formatii, fie ca vorbim de experienta sau valoarea lotului. Ma astept ca oaspetii sa domine si sa profite de momentul bun dupa ultimul succes. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.90 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Smolevichi vs Dinamo Minsk

2 solist, cota 1.90 la Unibet